Ha eddig úgy gondolta, hogy a laminált padlók unalmasak, akkor ideje, hogy bebizonyítsuk az ellenkezőjét.

A Krono Original ® 2020-as laminált padlóinak új kollekciójával együtt megjelent a modern X-Way termékcsalád is. Az új Krono Original X-Way laminált padló, olyan padló, melyet Ön az igénye szerinti dizájnt felhasználva rakhat le. Ezek a gyönyörű és rendkívül funkcionális lamináltpadló-panelek teljesen új lehetőségeket kínálnak a belső terek padló-tervezésére és a beszerelésre egyaránt. Ezek nemcsak a színválaszték variációt, hanem a különböző, egyedi lerakásmintákat is jelentik, amelyek egyedi életteret biztosítanak.

A Krono Original X-Way laminált padlónak számos előnye van

A Krono Original X-Way laminált padlónak számos előnye van:

  • szilárd, tartós és a mechanikus sérülésekkel szemben ellenálló,
  • fénynek és magas hőmérsékletnek ellenálló,
  • padlófűtéssel használható,
  • 4 különböző színváltozatban kapható.

A Krono Original X-Way padlók nagy előnye, hogy egyszerű a beszerelésük az úgynevezett négyklikkes rendszernek köszönhetően.

Ezeken kívül, egy úgynevezett ABC baktériumellenes bevonatot is kapnak, melynek köszönhetően elkerülhető a baktériumok elszaporodása egy tiszta környezetet fenntartása érdekében. (Tesztelt baktériumok: Staphylococcus aureus, Escherichia coli.)

A Krono Original X-Way padlók nagy előnye, hogy egyszerű a beszerelésük az úgynevezett négyklikkes rendszernek köszönhetően. Könnyű a telepítésük, még a nehezen elérhető helyeken is, mint például sarkok, ajtók és radiátorok alatt. Az újonnan kifejlesztett 360 fokos telepítési profil és a stabil, ragasztott úgynevezett reteszelő rendszer segíti a beépítést.

Az élethű fahatást hitelesen biztosító, dombornyomással készült padló természetes és elegáns fahatású megjelenést nyújt. A termék egyik jellemzője az úgynevezett „handscraped” tulajdonság. A gyártó szerint ez az egyetlen szó jelenti azt, hogy az ilyen tulajdonságú termékek lélegzetelállítóan elegánsak és a tradicionális amish kézművesek ihlette, faerezetet imitáló finoman szabálytalan hullámaikkal, mintáikkal természetes hatást keltenek. A padló különlegessége a végtelen számú burkolási minta, a halszálkától a négyzetesig, ami korlátlan padlótervezési lehetőséget biztosít a dizájn számára.

A Krono Original X-Way laminált padló különlegessége a végtelen számú burkolási minta, a halszálkától a négyzetesig, ami korlátlan padlótervezési lehetőséget biztosít a dizájn számára.

Az X-Way padlók tartósságának titka abban rejlik, hogy egy úgynevezett Microscratch Protect eljárással készülnek. Ettől az eljárástól lesz sokkal ellenállóbb a felülete a mikrokarcolásokkal szemben.

Hova ajánlott a Krono X-way laminált padló?

Strapabíró kivitele miatt akár olyan háztartásokban is megállja a helyét, ahol jobban igénybe van véve. Ezen kívül nagy forgalmú üzlethelyiségekbe is kiváló választás lehet, köszönhetően a 23/32 AC5-ös besorolású kopásállóságának.

Ami pedig a legjobb, hogy a Krono Original X-way termékcsalád termékeire 30 év garancia van.

Ami pedig a legjobb, hogy a Krono Original X-way termékcsalád termékeire 30 év garancia van.

Pin It on Pinterest