A német KRONO ORIGINAL cég kínálatában új termékcsoportot képviselnek a vinyl padlók.

A termékcsalád 21 új tagja igen magas minőséget képviselő 100% vízálló padlóburkolat. Antibakteriálisak és csúszásmentes felülettel rendelkeznek. Négy oldalán mikrofózolt kivitelben készülnek és a padló alján gyárilag beépített 1 mm-es zajcsökkentő réteggel rendelkeznek, így Önnek már alátét fóliára nem kell költenie. Ajánlottak padlófűtéses aljzatok hosszú távú burkolataként is.

A vinyl padlók előnyei, hogy tökéletesen méretstabilok és színtartó padlóburkolatok, amelyek mindenhol (otthoni és közületi felhasználás esetén is) megállják a helyüket. 34-es (AC/6) kopásállósággal rendelkeznek, amelyhez kiemelkedő 30 év gyártói garancia is kapcsolódik.

A modulszerűen lerakható vinyl padlók és burkolatok anyaga PVC, de a tekercstermékektől eltérően felszínük keményebb és felépítésük is más.

Mentesek minden károsanyag-kibocsátástól, szín- és alaktartóak. Speciális gyári felületkezelést kapnak, amelytől rendkívül strapabíró felület alakul ki. Többféle mintázat létezik belőlük. A kő utánzatú és a természetes fa erezetes padlóburkolatok közül is választhatnak a vásárlók.

És ezzel még nincs vége! A vinyl padlók előnyei még, hogy felületük meleg tapintású, kiváló a zaj- és lépéshang csillapításuk, nem recsegnek. Egyszerűen lerakhatók, könnyen tisztíthatók és nem utolsó sorban nedvességállók, tehát akár fürdőszobába is lerakhatjuk őket. Ez a lerakás pedig nagyon egyszerű folyamat, amelyet egyszerű eszközökkel lehet megvalósítani. Felfuttathatjuk akár a falra is.

Krono Original Krono Xonic R054 Macchiato Vinyl-PVC padló

Pin It on Pinterest