Elegáns fahatású laminált padló a természet szerelmeseinek

Az elegáns fahatású laminált padló egy kis természetességet ad otthonának.

Világos, elegáns fahatású laminált padló lerakásának tökéletes kivitelezése

Sűrűn erezett fahatású laminált padló világos helyiségben

Fahatású, erezett laminált padló gyenge fényviszonyoknál

Sokféle mód van arra, hogy otthonunkba vigyük a természetet.

Az emberek többsége csak szobanövények otthoni gondozásával próbálja becsempészni a természet iránt érzett szeretetét a lakásba. Bár vásárolhatunk ebből a célból dekorációs terméket is, azonban ezek a kis kiegészítők nem tudják teljesen élethűvé varázsolni az összképet. Megfeledkeznek olyan egyszerű, de nagyszerű megoldásokról, mint a burkolatok. Egy elegáns fahatású laminált padló igazi éke lehet otthonának.

Azoknak, akik rajonganak a természetért és életük elengedhetetlen része a növényvilág, tökéletes lehet a referenciafotón is látható Krono Original egyik meseszép, Castello Classic 5529 laminált padlója. Autentikus dombornyomott felület és sűrűn erezett famintázat biztosítja azt a hatást, amely biztosan megmelengeti a szívet, még akár egy hideg, esős téli napon is.

A Castello Classic elegáns fahatású világos laminált padló ráadásul környezetbarát!

A Padlófutár által forgalmazott Castello Classic 5529 laminált padló VOC A+ minősítést kapott, amely azt jelenti, hogy károsanyag kibocsátása nagyon alacsony. Ezáltal csak nagyon kis mértékben befolyásolja a szoba levegőjének minőségét, más laminált padlókkal ellentétben.

Ez a tényező minden vásárlónak fontos lehet, ugyanis a rosszabb osztályba tartozó laminált padlók esetében számtalan mellékhatás (https://padlofutar.hu/laminalt-padlok-kornyezetvedelmi-osztalyozasa/) kimutatott. De ez a besorolás a környezetbarát és környezetvédő vásárlók számára is még nagyobb prioritást jelenthet. Főleg, ha kisgyermek is van a családban.

A világos szín világosabb összképet is ad az elegáns fahatású laminált padló esetében.

A képeken jól látható, hogy a Padlófutár által lerakott világos színű, fahatású laminált padló gyenge fényviszonyok mellett is világos hatást kelt. Meleg fényű lámpa esetén sem veszti el hatását. Így a természetközeli érzés napszaktól függetlenül érezhető a Castello Classic 5529 esetében!

A munka tökéletes kivitelezéséhez válasszon bennünket, a Padlófutárt, és érdeklődjön elérhetőségeinken! A minőség garantált!

Pin It on Pinterest