A sötétebb színű laminált padló előnyei – Padlófutár referencia

A sötétebb színű laminált padló előnyei - Padlófutár referencia, ha számít az ár

A sötétebb színű laminált padló ezüst színű burkolatváltóval

A sötétebb színű laminált padló minden lakásban jól mutat főleg világos fallal

A sötétebb színű laminált padló előnyei, hogy néhány apró kosz nem látszik meg rajta

A sötétebb színű laminált padló előnyei, hogy kontrasztossá teszi a teret, ami ettől karaktert kap

A sötétebb színű laminált padló előnyei - Padlófutár referenciamunka a 14. kerületben

Az utóbbi évek a világos padlók reneszánszát hozták el, de a sötétebb színű laminált padló, ettől még ugyanolyan népszerű maradt.

Az ilyen árnyalatokat főleg nyitottabb, egybefüggő terekkel rendelkező lakásba ajánljuk. Ugyanis a sötét árnyalatok elnyelik a fényt. Így,ha a szobába óriási ablakokon folyamatosan sok természetes fény jut, ez megfelelően ellensúlyozzák a fényviszonyok a sötétebb színű laminált padló komorságát.

Az sem mindegy milyen bútor mellé választunk padlót. Sötétebb színű laminált padló mellé világos vagy a padlóval azonos színű bútorok mutatnak a legjobban.

A Padlófutár oldalán megvásárolható laminált padlók ellenálló képessége magas. A padló osztályozásától függően ajánljuk akár  nagy igénybevétel alatt álló lakóterületi felhasználásra és kisebb forgalmú üzletek burkolataként, vagy nagy forgalmú üzlethelyiségekbe is.. Az Aquastop tulajdonság garantálja a padló vízállóságát,, így a padló könnyen tisztítható , akkor is, ha folyadékkal találkozik.

A VOC A+, ami az elérhető legjobb károsanyag-kibocsátás minősítés és a környezetbarát anyagfelhasználás garantálja az élhető teret a lakásban.

A laminált padlók széles kínálatában nehéz eligazodni, ezért fontosnak tartjuk, hogy a munkatársaink szakértelmével segítsük Önt. Így lehetősége van a padló lefektetéséhez szükséges kiegészítők beszerzésére is a Padlófutár oldalán.

A laminált padló esztétikus lezárásához, ahogy a képeken is látható, elengedhetetlen a dekorazonos szegélyléc. Szerencsére a Padlófutár oldalán ezeket a kiegészítőket is megtalálja.

Ha további laminált padló ötleteket szeretne látni vagy még több információt szeretne megtudni a termékeinkről, látogasson el a Facebook oldalunkra vagy keresse munkatársainkat az elérhetőségeken!

Szakértelem

Közzétéve

október 17, 2020

Pin It on Pinterest