Korner Floor SPC Vinyl Beton 501563 vízálló padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A Korner Floor SPC Vinyl Beton 501563 vízálló padló meleg, természetes tapintású felülete az igazi betonnal ellentétben fokozza melegérzetet, főleg olyan helyeken, ahol gyakran cipő nélkül érintkezünk a padlóval. A nagy nedvességállóság lehetővé teszi ezeknek a padlóknak az alkalmazását olyan helyeken, mint a fürdőszoba, mosókonyha, konyha vagy akár a pince.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501563
Terméknév: Korner Floor SPC Beton 501563 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

A Korner Floor SPC Vinyl Beton 501563 vízálló padló egy kifejezetten különleges gyártási technológiával készült padlóburkolat.

A Korner Floor SPC padlók kemény SPC magok felhasználásával, azaz kőműanyag kompozit technológiával készülnek. (A Stone Plastic Composite – egy technológiailag fejlett anyag, amelyet kifejezetten kemény padlók gyártásához használnak.) Ezek olyan megfelelően tervezett szilárd magok, amelyek olyan ásványi anyagokból készülnek, mint például kalcium, polivinil-klorid és egyéb stabilizátorok keveréke.

A Korner Floor SPC termékek, köztük a Korner Floor SPC Vinyl Beton 501563 vízálló padló is, kiváló minőségű, autentikus felülettel rendelkező padlók. Természetes fahatású vagy jelen esetben kő-, illetve betonhatású kivitelezésük által lettek kifejezetten népszerűek a vásárlók körében. A Korner Floor SPC Vinyl Beton olyan környezetbarát termék is, amely nem szennyezi a környezetünket.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg az Osztály 42 azt jelenti hogy a padló ipari területek közepes igénybe vételű használatra is alkalmas.

Ezek a modern és minőségi padlóburkolatok magas kopásállósággal rendelkeznek, ezáltal szinte már örökéletűnek számítanak. Mindezek mellett társasházakba is kiváló választás, ha kímélni szeretnénk az alattunk élők életét. Ezek a vinyl padlók ugyanis képesek tompítani a padlón – az alattunk lévő számára a mennyezeten – áthaladó zajokat, valamint kiküszöbölni a léptek zaját. Vízállósága miatt akár a fürdőszobában is megállja a helyét (megfelelő lerakási technológiát alkalmazva). A hőstabilitása és fényállósága is kiemelkedő, aminek köszönhetően ez a padló még a télikertekben, valamint a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkező szobákban is hosszú életű lesz. De tökéletes alapot szolgáltat padlófűtés fedőrétegeként is.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ egy tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről a beltéri levegőben. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent a skálán. Ezért akár babaszobákba és gyerekszobákba is lerakható ez a padló. Végül említést érdemel az antibakteriális felületkialakítás is, amely egy élhető és egészséges otthont tesz lehetővé.

Ha segítséget szeretne kérni a padló lehelyezésében, akkor kattintson ide! Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hiszen szakértő kezek nyújtanak segítséget a padlólerakás folyamatában!

A Korner Floor SPC Vinyl Beton 501563 vízálló padló meleg, természetes tapintású felülete az igazi betonnal ellentétben fokozza melegérzetet, főleg olyan helyeken, ahol gyakran cipő nélkül érintkezünk a padlóval. A nagy nedvességállóság lehetővé teszi ezeknek a padlóknak az alkalmazását olyan helyeken, mint a fürdőszoba, mosókonyha, konyha vagy akár a pince. Tartós, hosszú élettartamú, amit a teljes vízállóságának is köszönhet. Ezzel együtt az antibakteriális felülete is nagy segítség, ráadásul könnyen tisztítható.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest