Korner Floor SPC Vinyl Alaska Oak 501628 vízálló padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A Korner Floor SPC Vinyl Alaska Oak 501628 vízálló padló számos kiemelkedő tulajdonsággal bír és több téren remekel. Mint a Korner Floor SCP Vinyl padlók az Alaska Oak 501628 is 100%-os vízállósága mellett környezetbarát módon készül. Amellett, hogy ezek a padlók gyorsan és egyszerűen telepíthetők (ettől függetlenül az útmutató elolvasását mindenképpen javasoljuk!), kiváló ütés- és kopásálló tulajdonsággal rendelkeznek.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501628
Terméknév: Korner Floor SPC Alaska Oak 501628 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

A Korner Floor SPC Vinyl Alaska Oak 501628 vízálló padló egy olyan padló, amelyre lakossági környezetben 20 év, kereskedelmi környezetben 10 év gyártói garancia vonatkozik, a helyes garanciális feltételek betartása mellett érvényes.

A Korner Floor SPC padlók kemény SPC felhasználásával készülnek. A Stone Plastic Composite – egy technológiailag fejlett anyag, amelyet kifejezetten kemény padlók gyártásához használnak. A Korner Floor SPC Vinyl Alaska Oak 501628 vízálló padló a formatervezés egyszerűségét tükrözi. Tiszta vonalak, világos színek és természetes vonások jellemzik. Ráadásul ez a különleges padlóburkolat 100%-ban vízálló és rendkívül erős.

A csúszás- és kopásálló, valamint karcmentes réteggel ellátott felület számtalan térben alkalmassá teszi ezeket a termékeket, hogy életünk „alapjait” biztosítsák.

Ezek a laminált padlók otthona napi használatának minden igényét kielégíthetik. A műanyagfeldolgozás területén elért legújabb vívmányok felhasználásának köszönhetően olyan terméket vásárolhat meg Ön is, amely egyesíti a piacon elérhető padlóburkolatok legfontosabb előnyeit.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg az Osztály 42 azt jelenti hogy a padló ipari területek közepes igénybe vételű használatra is alkalmas.

A Korner Floor SPC Vinyl Alaska Oak 501628 vízálló padló számos kiemelkedő tulajdonsággal bír és több téren remekel. Mint a Korner Floor SCP Vinyl padlók az Alaska Oak 501628 is 100%-os vízállósága mellett környezetbarát módon készül. Amellett, hogy ezek a padlók gyorsan és egyszerűen telepíthetők (ettől függetlenül az útmutató elolvasását mindenképpen javasoljuk!), kiváló ütés- és kopásálló tulajdonsággal rendelkeznek, valamint képesek a zajártalmak részbeni kizárására is. Az imént említett hangelnyeléses technológiájuknak köszönhetően a Korner Floor SPC Vinyl padlók képesek tompítani az átszűrődő hangokat, valamint kiküszöbölik a léptek zaját is. Ezek a modern és minőségi padlóburkolatok magas kopásállósággal rendelkeznek, ezáltal szinte már örökéletűnek számítanak. Mindezek mellett társasházakba is kiváló választás.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ egy tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről a beltéri levegőben. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent. Ezért akár babaszobákba és gyerekszobákba is lerakható ez a padló. Végül említést érdemel az antibakteriális felületkialakítás is, amely egy élhető és egészséges otthont tesz lehetővé.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest