Korner Floor SPC Spanish Oak 501630 vízálló padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A Korner Floor SPC Spanish Oak 501630 vízálló padló a tölgyfa meleg, természetes érzetét garantálja otthonában. Az eredeti dombornyomott felülettel pedig hűen reprodukálják a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501630
Terméknév: Korner Floor SPC Spanish Oak 501630 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

A Korner Floor SPC Spanish Oak 501630 vízálló padló a tölgyfa meleg, természetes érzetét garantálja otthonában.

A Korner Floor SPC vinyl padlók mindegyike a 30 év tapasztalat, a kivételes formatervezés és a környezetünk nyújtotta nyersanyagok tudatos, környezetbarát felhasználásának eredményeként jöttek létre. Ez a padlószín eleganciát, előkelőséget és otthonosságot kölcsönöz szinte minden helyiség számára. Különleges kivitelezése jól illeszkedik egy modern otthonba. A Korner Floor SPC Spanish Oak 501630 vízálló padló finom erezetű mintázata hagyományos vonzerőt kölcsönöz a fának. A kiemelt odafigyeléssel megmunkált padlóburkolatok eredeti dombornyomott felülete pedig hűen reprodukálja a kiváló minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. Tulajdonképpen a Krono Floor SPC Vinyl padlóit minden esetben ez az élethű fahatás vagy csempehatás jellemzi, de ezenkívül az is elmondható, hogy hosszú az élettartamuk és magas a minőségük. Lerakásuk egyszerű és kifejezetten fontos megemlíteni, hogy akár padlófűtés esetén is alkalmazhatóak.

A Korner Floor SPC Spanish Oak 501630 vízálló padló egy V-fuga kialakítással rendelkező fózolt vinyl padló. Ez azt jelenti, hogy a parketta széleit egy bizonyos fokban egy kicsit megcsiszolják, így azok lerakott állapotban szépen ki tudnak rajzolódni. A fózolás kialakítása lehet csak kétoldalú vagy négyoldalú is, ami a gyakoribb. A Spanish Oak 501630 vízálló padlónak többek között magas kopásállósága, kiváló hangszigetelő és vízálló képessége van és emellett még csúszásmentes, illetve tűzbiztos technológiával is tökéletesítették. Magas, AC4-es  kopásállósága és 23/33/42 felhasználási besorolása van, ami az SPC alapanyagnak is köszönhető. A Korner Floor SPC Spanish Oak 501630 vízálló padló 42-es osztályú kopásállósággal rendelkezik, amely, a szabvány szerint, a termék könnyűipari igénybevételét is lehetővé teszi. Az SPC vinyl padlóburkolatok sokáig megőrzik eredeti megjelenésüket és nagyon tartósak.

A 23-as osztályozás azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív, forgalmas használatához ajánlott laminált padló.
A 33-as osztály jelentése, hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg a 42-es osztály azt jelenti, hogy a padló ipari területek közepes igénybe vételű használatra is alkalmas.

Különleges antibakteriális bevonatának köszönhetően nagyobb lesz a terekben a tisztaság és az egészségérzet.

Ez az életminőségünket is támogatja, hiszen élhető és egészséges otthont teremt. A Korner Floor SPC Vinyl padlók  képesek tompítani, társasházakban olyan zavaró, mennyezeten átszűrődő zajokat, valamint kiküszöbölhetik a léptek zaját. De a Korner Floor SPC Vinyl padlók számos dologban különböznek piaci vetélytársaiktól. Ezek az antibakteriális tulajdonsággal felruházott vinyl padlók 100%-os nedvességállósággal rendelkeznek, valamint kiválóan ellenállnak ütéseknek és egyéb sérüléseknek is. Ráadásul a Korner Floor SPC Vinyl padlók környezetbarát, lebomló anyagokból készülnek, dacolnak a mikrokarcolásokkal és kopásokkal, otthonának biztonságosabbá tétele érdekében.

VOC A+ minősítéssel rendelkezik, ami környezetbarát technológiára enged következtetni. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót. Segítségével megtudható a padló által a beltéri levegőbe kibocsátott káros anyagok szintje. Az A+ nagyon alacsony kibocsátás, így ez a vízálló padló megfelelő akár babaszobákba és gyerekszobákba is, ha fontos a gyermekeink életterének levegőminősége és a környezetvédelem.

A Korner Floor SPC Vinyl padlók számos dologban különböznek piaci vetélytársaiktól. Ezek az antibakteriális tulajdonsággal felruházott vinyl padlók 100%-os nedvességállósággal rendelkeznek, valamint kiválóan ellenállnak ütéseknek és egyéb sérüléseknek is. Ráadásul a Korner Floor SPC Vinyl padlók környezetbarát, lebomló anyagokból készülnek, dacolnak a mikrokarcolásokkal és kopásokkal, otthonának biztonságosabbá tétele érdekében.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest