Korner Floor SPC Noble Oak 501561 vinyl padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A Korner Floor SPC Noble Oak 501561 vinyl padló egyik nagy előnye, hogy küllemre szinte 100%-ban megegyezik az eredeti fapadlóval. De ez a Korner Floor SPC vinyl padló a normál fapadlókkal ellentétben teljesen vízálló, foltálló és jól tűri az apróbb mechanikai sérüléseket is. Így sokkal praktikusabbnak, illetve időtállóbbnak mondható.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501561
Terméknév: Korner Floor SPC Noble Oak 501561 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

Strapabíró és időtálló, ugyanakkor nagyon megnyerő is a Korner Floor SPC Noble Oak 501561 vinyl padló. A gyakran visszatérő és magas pára, valamint a folyadék sem okoz problémát ennek a padlónak!

A műanyagfeldolgozás területén elért fejlesztési eredményeknek és 30 év tapasztalatának köszönhetően, olyan laminált padlókat is vásárolhatunk már, amelyek strapabíróak lesznek a különböző környezeti hatásokkal szemben. A mai világban számtalan új technológiát fejlesztenek ki annak érdekében, hogy olyan termékeket tudjanak a piacra dobni, amelyek az emberek hétköznapjait nagyban megkönnyítik. Ilyen technológia például az SPC, azaz a Stone Plastic Composite-t is. A Korner Floor SPC Noble Oak 501561 vinyl padló is ezzel a technikával készült, így ellenállóvá válik a magas, illetve gyakran visszatérő párával szemben is. Vízállósága miatt akár a fürdőszobában is megállja a helyét (megfelelő lerakási technológiát alkalmazva).

Akkor sincs semmi probléma, ha a Korner Floor SPC Noble Oak 501561 vinyl padlót, padlófűtéssel ellátott helyen szeretnénk lerakni. Hiszen, szerkezetének hála, nem változtatják méretüket a panelek, a környezet hőmérsékletingadozására sem.

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33, ami azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg az Osztály 42 azt jelenti, hogy a padló ipari területek közepes igénybevételű használatra is alkalmas.

A Korner Floor nagy hangsúlyt fordít a környezetbarát gyártástechnológiára, illetve a felhasznált alapanyagok magas minőségére is.

A Korner Floor SPC Noble Oak 501561 vinyl padló egyik nagy előnye, hogy küllemre szinte 100%-ban megegyezik az eredeti fapadlóval. De ez a Korner Floor SPC vinyl padló a normál fapadlókkal ellentétben teljesen vízálló, foltálló és jól tűri az apróbb mechanikai sérüléseket is. Így sokkal praktikusabbnak, illetve időtállóbbnak mondható. A laminált padló felületét illetően, élethű dombornyomat és tölgyfarajzolat, valamint telt színek gondoskodnak a természetes fapadlót megidéző hatás eléréséről.

A termék VOC A+ egy tanúsítvánnyal rendelkezik, ami az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről tájékoztat a beltéri levegőben. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent a skálán. Ezért ez a vinyl padló akár babaszobákba és gyerekszobákba is jó szívvel ajánlott. Előnye még az antibakteriális felületkialakítás is, amely szintén élhető és egészséges otthont tesz lehetővé.

Tény, hogy a laminált padló lehelyezése nem vesz igénybe sok időt, de a szakértő kezek mindig nagy segítséget tudnak nyújtani. Munkatársaink több éves tapasztalattal, elégedett vásárlókkal a hátuk mögött és jónéhány precíz munkával bizonyítják, hogy érdemes a Padlófutár csapatát választani a laminált padló lehelyezésekor!

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Amennyiben referenciamunkáinkra kíváncsi mielőtt dönt, akkor ide kattintva megtekintheti azokat! Kövessen minket a Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest