Korner Floor SPC Light Oak 501629 vízálló padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A természet szerelmeseinek otthonába tökéletes választás lehet a Korner Floor SPC Light Oak 501629 vízálló padló, hiszen a gondos odafigyeléssel megmunkált padlóburkolatok eredeti dombornyomott felülettel hűen reprodukálják a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501629
Terméknév: Korner Floor SPC Light Oak 501629 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

A Korner Floor SPC vinyl padlók mindegyike a 30 év tapasztalat kivételes formatervezés és a környezetünk nyújtotta nyersanyagok tudatos, környezetbarát felhasználásának eredménye. Nem is véletlen, hogy a Korner Floor termékeket a rendkívüli funkcionalitás és a felhasznált anyagok magasfokú ellenálló képessége, valamint a klasszikus fapadlók vagy a csempehatású járólapok szépsége jellemzi.

A Korner Floor SPC Light Oak 501629 vízálló padló egy világosabb színárnyalú, de még középszínárnyalatú, teljesen élethű, természetes fahatású vinyl padló.

Az SPC padlók sokkal természetesebb látszatot képesek nyújtani, mint az MDF-k. A valódi fa érzetét keltő, esztétikus kivitelezésű Korner Floor SPC Light Oak 501629 vízálló padló konyhákba, fürdőszobákba és pincékbe is tökéletes választás. A természet szerelmeseinek otthonába tökéletes választás lehet a Korner Floor SPC Light Oak 501629 vízálló padló, hiszen a gondos odafigyeléssel megmunkált padlóburkolatok eredeti dombornyomott felülettel hűen reprodukálják a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. De ez a termék nem csak a dizájnban remekel!

Többek között magas kopásállóság, kiváló hangszigetelő és vízálló képessége is van, mindemellett pedig csúszásmentes és tűzbiztos technológiával tökéletesítették. Magas kopásállósága (AC4) és felhasználási besorolása van (23/33/42). Az SPC alapanyagnak köszönhetően a Korner Floor SPC Vinyl padlóburkolatok 42-as osztályú kopásállósággal rendelkeznek, amely a szabvány szerint a termék könnyűipari igénybevételét is jelenti. Ezek a padlóburkolatok sokáig megőrzik eredeti megjelenésüket, így Önnek sem kell attól tartania, hogy a padlója könnyen megrongálódhat a külső hatások miatt.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg az Osztály 42 azt jelenti hogy a padló ipari területek közepes igénybe vételű használatra is alkalmas.

A Korner Floor SPC Light Oak 501629 vízálló padló megannyi kedvező tulajdonsággal rendelkezik.

Fontos megemlíteni, hogy a Korner Floor SPC Vinyl nedvességálló laminált padlók antibakteriális felülettel rendelkeznek és kifejezetten könnyen tisztíthatók, így az Ön otthonába is elvihetik a tisztaság és kényelem érzetét. Különleges antibakteriális bevonatuknak köszönhetően nagyobb lesz a terekben a tisztaság és az egészségérzet. Ez az életminőségünket is támogatja, hiszen élhető és egészséges otthont teremt, ahol minden ember biztonságban érezheti magát hosszú időn keresztül. Továbbá 100%-os nedvességállóság jellemezi őket, mindemellett ellenállók az ütésekkel és sérülésekkel, a mikrokarcolásokkal szemben is. A hőmérséklet-ingadozás nem befolyásolja a padlók méretét. Hangelnyeléses technológiájuknak köszönhetően a Korner Floor SPC Vinyl padlók  képesek tompítani, társasházakban olyan zavaró, mennyezeten átszűrődő zajokat, valamint kiküszöbölhetik a léptek zaját.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiát jelent. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót. Segítségével megtudhatjuk a padló által a beltéri levegőbe kibocsátott káros anyagok szintjét. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent. Így ez a vízálló padló megfelelő akár babaszobákba és gyerekszobákba is, ha fontos számunkra a gyermekeink által szívott levegő minősége és a környezetvédelem.

Elmondhatjuk még, hogy a Korner Floor SPC Vinyl padlók strapabírók, gyártásuk és a termékek maguk is környezetbarátok, lebomló anyagokból állítják őket elő. Padlófűtéshez is alkalmasak és még csúszásmentes és tűzbiztos technológiával is tökéletesítették őket.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest