Korner Floor SPC Golden Oak 501584 vízálló padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A VOC A+ tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót. Segítségével képben lehetünk a padló által a beltéri levegőbe kibocsátott káros anyagok szintjéről. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent. Így a Korner Floor SPC Golden Oak 501584 vízálló padló megfelelő akár babaszobákba és gyerekszobákba is.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501584
Terméknév: Korner Floor SPC Golden Oak 501584 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

A Korner Floor SPC Golden Oak 501584 vízálló padló napjaink korszerű vinyl padlói közé sorolható.

Ha egy igazán kivételes és egyedülálló, valódi famintázatos padlóra vágyik és ilyet szeretne otthonába, akkor válassza a Korner Floor SPC V-fugával rendelkező, strapabíró laminált padlóit. A Korner Floor SPC vinyl padlói 30 év tapasztalat kivételes formatervezés és a környezetünk nyújtotta nyersanyagok tudatos, környezetbarát felhasználásának eredménye. Ráadásul a Korner Floor termékeket a rendkívüli funkcionalitás és a felhasznált anyagok magasfokú ellenálló képessége, valamint a klasszikus fapadlók vagy a csempehatású járólapok szépsége jellemzi.

A „V-fuga” a laminált padlóknál az, amikor a padlólapok éle általában 45°-ban le van csiszolva, így a padlólapok találkozásánál egy kis „V” alakú bemélyedés keletkezik, ami lehet a padló két hosszú, vagy mind a négy oldalán.

A valódi fa érzetét keltő, esztétikus kivitelezésű Korner Floor SPC Golden Oak 501584 vízálló padló konyhák, fürdőszobák és pincék padlózatát is „megalapozhatja”. Magas kopásállóságuk (AC4) és felhasználási besorolásuk van (23/33/42). A 42-es besorolási osztály például azt jelzi, hogy akár ipari területeken is lehetséges a használata. Stabil méretekkel bír és mindezt a hőmérséklet-ingadozástól függetlenül teszi.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg az Osztály 42 azt jelenti hogy a padló ipari területek közepes igénybe vételű használatra is alkalmas.

Ha segítséget szeretne kérni a padló lehelyezésében, akkor kattintson ide! Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hiszen szakértő kezek nyújtanak segítséget a padlólerakás folyamatában!

A Korner Floor SPC Vinyl padlók számos figyelemreméltó tulajdonsággal rendelkeznek. Különleges antibakteriális bevonatuknak köszönhetően nagyobb lesz a terekben a tisztaság és az egészségérzet. Továbbá 100%-os nedvességállóság jellemezi őket, mindemellett ellenállók az ütésekkel és sérülésekkel, a mikrokarcolásokkal szemben is. A hőmérséklet nem befolyásolja a padlók méretét, így Önnek sem kell attól tartania, hogy nagy mennyiségű meleg levegő hatására eldeformálódik a padlója. Hangelnyeléses technológiájuknak köszönhetően a Korner Floor SPC Vinyl padlók társasházakban képesek tompítani a mennyezeten átszűrődő zajokat, valamint kiküszöbölhetik a léptek zaját.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

A VOC A+ tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót. Segítségével képben lehetünk a padló által a beltéri levegőbe kibocsátott káros anyagok szintjéről. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent. Így a Korner Floor SPC Golden Oak 501584 vízálló padló megfelelő akár babaszobákba és gyerekszobákba is. Főleg, ha fontos számunkra a gyermekeink által szívott levegő minősége és a környezetvédelem. Az antibakteriális felületkialakítás is olyan, amely az életminőségünket támogatja, hiszen élhető és egészséges otthont teremt, ahol minden ember biztonságban érezheti magát hosszú időn keresztül.

Elmondhatjuk még, hogy a Korner Floor SPC Vinyl padlók strapabírók, 100%-ban vízállók, gyártásuk és a termékek maguk is környezetbarátok, lebomló anyagokból állítják őket elő. Padlófűtéshez is alkalmasak és kiváló hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek. Ráadásul még csúszásmentes és tűzbiztos technológiával is tökéletesítették őket.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest