Korner Floor Prestige SPC Shumarda Oak 501749 vinyl padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

Az innovatív műszaki technológiával fejlesztett Korner Floor Prestige SPC Shumarda Oak 501749 vinyl padló tökéletes tagja a Krono Floor Prestige SPC termékcsaládnak, ami a piacon lévő padlók előnyeit sűríti magába.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 225 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.232 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501749
Terméknév: Korner Floor Prestige SPC Shumarda Oak 501749 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 225 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,7 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.232 m(8 db panel)
1 csomag súlya: 22,64 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

Lakóhelyiségek számára 23-as igénybevételi osztályba sorolást kapott, ami alkalmas erős terheléssel és forgalommal bíró terek, például konyhák, folyósok, nappalik padlózásához. A 33-as igénybevételi osztályú besorolása a közületi terekben azt jelenti, hogy erős terheléssel és forgalommal bíró nagy forgalmú irodák, üzletek, középületek számára is megfelelő választás. A 42- es igénybevételi osztályú besorolás szerint alkalmas még könnyűipari területen is, normál igénybevétel mellett.

A Korner Floor Prestige SPC Shumarda Oak 501749 vinyl padló egy igazán helytálló választás az otthoni környezetbe, valamint különböző üzlethelyiségekbe is.

A gyártó a Korner Floor Prestige SPC Shumarda Oak 501749 vinyl padló termékváltozatra 20 év garanciát vállal a lakossági terekben, a garanciális feltételek betartása mellett. Míg kereskedelmi helyiségekben való használat esetén a garancia 10 évre szól.

Nagy igénybevétel mellett is hosszan tartó minőséget biztosít, hiszen magas kopásállósággal rendelkezik. 100%-ig vízálló anyag pedig biztosítja, hogy a Korner Floor Prestige SPC padlócsalád tagjaként a legtöbb helyiségben alkalmazható legyen. A kerámia járólapokat is képes leváltani a fürdőszobákban vagy a konyhákban. Főleg, mert megjelenése és a fa szerkezete gondoskodik, az élethű faerezetes vagy kőhatású természetes megjelenésről. UV-védelme védi a fakulástól és a színváltozástól, ezért ideális választás hatalmas üvegfelületekhez is. Lerakása pedig nagyon egyszerű az ismert klikkes rendszernek köszönhetően. A technika pontos zárást és egyszerű fektetést tesz lehetővé, a padló jellegéből adódóan pedig még padlófűtésre is alkalmas, a lépések zaját pedig minimálisra csökkenti.

Az innovatív műszaki technikával fejlesztett Korner Floor Prestige SPC Shumarda Oak 501749 vinyl padló tökéletes tagja a Krono Floor Prestige SPC termékcsaládnak, ami a piacon lévő padlók előnyeit sűríti magába.

100 százalékban vízálló felület jellemzi. De a Korner Floor Prestige SPC Shumarda Oak 501749 vinyl padló a mikrokarcolások és kopások ellen is kapott külön védelmet. Így fokozott használat esetén se kopik úgy, mint a hagyományos járólapok. A gyártás során hozzáadott ásványi anyagok és a különböző védőrétegek rendkívül ellenállóvá teszik a padlót a külső sérülésekkel és horpadásokkal szemben. Ráadásul ezen a vinyl padlón a hőingadozás miatti hőtágulás se tapasztalható.

A Korner Floor SPC Vinyl padlók Prestige családja is számos figyelemreméltó tulajdonsággal rendelkezik. Különleges antibakteriális bevonatának köszönhetően nagyobb lesz a terekben a tisztaság és az egészségérzet. A VOC A+ tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót. Segítségével képben lehetünk a padló által a beltéri levegőbe kibocsátott káros anyagok szintjéről. Ennek a vinyl padlónak A+ a tanúsítványa, ami nagyon alacsony kibocsátást jelent. A Prestige termékcsalád használatával tehát gondoskodhat környezete védelméről is, azért is, mert a gyártáshoz felhasznált anyagok környezetbarátok és hosszútávon lebomlanak.

A tölgymintázat és annak világosabb barna színárnyalata sokféle lehetőséget kínál, lakberendezés szempontjából. A nagyon világos, akár fehér berendezési tárgyakkal kifejezetten elegáns enteriőrt hoz létre. Sötétebb bútorokkal pedig remekül kontrasztba hozható ez a vinyl padló is.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest