Korner Floor Prestige SPC Royal Oak 501745 vinyl padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A Korner Floor Prestige SPC Royal Oak 501745 vinyl padló további kiemelkedően előnyös tulajdonsága, hogy 100%-ban vízálló. Ezért ez a vinyl padló akár a kerámia járólapokat is képes lehet leváltani fürdőszobájában vagy konyhájában, de vízálló felületének köszönhetően magas páratartalmú helyeken is használhatjuk.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 225 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.232 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501745
Terméknév: Korner Floor Prestige SPC Royal Oak 501745 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 225 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,7 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.232 m(8 db panel)
1 csomag súlya: 22,64 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

A Korner Floor Prestige SPC Royal Oak 501745 vinyl padló egy közép-színárnyalatú tölgyhatású vinyl padló.

Ez a vinyl padló egy igazi klasszikus jolly joker szín, amely bárhol jól mutat. De nem csak a szépsége miatt jó választás. Hanem azért is, mert nagyon strapabíró és mikrokarcolás elleni védelmet is kapott, így a padló még ellenállóbb az erős igénybevétel során előforduló károsító hatásokkal szemben. Kopásállósága AC4-es, ami jelzi, hogy minőségi terméket fogunk vásárolni. Lakóhelyiségek számára 23-as igénybevételi osztályba sorolást kapott, ami alkalmas erős terheléssel és forgalommal bíró terek, például konyhák, folyósok, nappalik padlózásához. A 33-as igénybevételi osztályú besorolása a közületi terekben azt jelenti, hogy erős terheléssel és forgalommal bíró nagy forgalmú irodák, üzletek, középületek számára is megfelelő választás. A 42- es igénybevételi osztályú besorolás szerint alkalmas még könnyűipari területen is, normál igénybevétel mellett.

Nem meglepő tehát, hogy a gyártó a Korner Floor Prestige SPC Royal Oak 501745 vinyl padló termékváltozatra 20 év garanciát vállal a lakossági terekben, a garanciális feltételek betartása mellett. Míg kereskedelmi helyiségekben való használat esetén a garancia 10 évre szól.

A Korner Floor Prestige SPC Royal Oak 501745 vinyl padló további kiemelkedően előnyös tulajdonsága, hogy 100%-ban vízálló.

Ezért ez a vinyl padló akár a kerámia járólapokat is képes lehet leváltani fürdőszobájában vagy konyhájában, de vízálló felületének köszönhetően magas páratartalmú helyeken is használhatjuk. A természetes anyagok megjelenése és a fa szerkezete gondoskodik, az élethű faerezetes vagy kőhatású természetes megjelenésről. UV-védelme védi a fakulástól és a színváltozástól, még hatalmas üvegfelületek mellett is. Lerakása pedig nagyon egyszerű az ismert klikkes rendszernek köszönhetően. A technika pontos zárást és egyszerű fektetést tesz lehetővé. A padló jellegéből adódóan padlófűtésre is alkalmas, a lépések zaját pedig a minimálisra csökkenti.

A Korner Floor Prestige SPC a vinyl padlók legújabb generációja, kemény SPC maggal. A Korner Floor SPC Vinyl padlók Prestige családja is számos figyelemreméltó tulajdonsággal rendelkezik. Különleges antibakteriális bevonatának köszönhetően nagyobb lesz a terekben a tisztaság és az egészségérzet. A VOC A+ tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót. Segítségével képben lehetünk a padló által a beltéri levegőbe kibocsátott káros anyagok szintjéről. Ennek a vinyl padlónak A+ a tanúsítványa, ami nagyon alacsony kibocsátást jelent. Így a Prestige termékcsalád használatával, gondoskodhat környezete védelméről is, mert a gyártáshoz felhasznált anyagok környezetbarátok és hosszútávon lebomlanak.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest