Korner Floor Prestige SPC Pumila Oak 501747 vinyl padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A Korner Floor Prestige SPC Pumila Oak 501747 vinyl padló nagyon strapabíró. Emellett magas a kopásállósága, UV-védelemmel is ellátták és mikrokarcolás elleni védelmet is kapott. Így, megfelelő használat mellett, biztos, hogy a padló hosszú évekig tökéletes marad, főleg, mert hihetetlenül ellenálló az erős igénybevétel során előforduló károsító hatásokkal szemben is.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 225 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.232 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501747
Terméknév: Korner Floor Prestige SPC Pumila Oak 501747 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 225 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,7 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.232 m(8 db panel)
1 csomag súlya: 22,64 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

A Korner Floor Prestige SPC Pumila Oak 501747 vinyl padló időtlen dizájnjával ideális mind a modern, mind hagyományos belső térbe. A termékcsalád többi tagjához hasonlóan ez a padlólap is alkalmas padlófűtéshez.

100 százalékban vízálló felületének köszönhetően a magas páratartalmú helyeken is használhatjuk. Akár a kerámia járólapokat is képes lehet leváltani a fürdőszobában vagy a konyhában. Főleg, hogy akár élethű kőhatású mintázatot is választhatunk belőle.

Lakóhelyiségek számára 23-as igénybevételi osztályba sorolást kapott, ami azt jelenti, hogy alkalmas erős terheléssel és forgalommal bíró terek, például konyhák, folyósok, nappalik padlózásához is. A 33-as igénybevételi osztályú besorolása a közületi terekben alkalmassá teszi arra, hogy erős terheléssel és forgalommal bíró nagy forgalmú irodák, üzletek, középületek számára is megfelelő választás legyen. A 42-es igénybevételi osztályú besorolás szerint pedig tökéletesen alkalmas könnyűipari területen is, normál igénybevétel mellett. Talán nem is véletlen, hogy a gyártó a Korner Floor Prestige SPC Pumila Oak 501747 vinyl padló termékváltozatra 20 év garanciát vállal a lakossági terekben, a garanciális feltételek betartása mellett. Míg kereskedelmi helyiségekben való használat esetén a garancia 10 évre szól.

A Korner Floor Prestige SPC Pumila Oak 501747 vinyl padló nagyon strapabíró. Emellett magas a kopásállósága, UV-védelemmel is ellátták és mikrokarcolás elleni védelmet is kapott. Így, megfelelő használat mellett, biztos, hogy a padló hosszú évekig tökéletes marad, főleg, mert hihetetlenül ellenálló az erős igénybevétel során előforduló károsító hatásokkal szemben is. Kopásállósága AC4-es, ami a remek terhelhetőségére utal.

A Korner Floor Prestige termékcsalád mindegyik tagja fenntartható megoldásokat kínál a tudatos vásárlóknak.

Lerakása is nagyon egyszerű a már ismert klikkes rendszernek köszönhetően. Ez a technika pontos zárást és egyszerű fektetést tesz lehetővé mindenki számára. De ez a vinyl padló, jellegéből adódóan, padlófűtésre is alkalmas, a lépések zaját pedig képes minimálisra csökkenti. (Az SPC kialakítás javítja a hővezető képességét, így ez a vinyl padló alkalmas padlófűtés tetejére és kiváló hővezetésre is.) Természetesen a Korner Floor Prestige SPC a vinyl padlók legújabb generációja számos más figyelemreméltó tulajdonsággal is rendelkezik.

Antibakteriális felülete gátolja a baktériumok szaporodását és a tiszta környezet miatti nyugalmat teremti meg. Rendszeres takarítás mellett, még nagyobb biztonságban tudhatja családját és szeretteit, ami a mostani világban hatalmas előnyt jelent.

A VOC A+ tanúsítványa miatt egyértelmű, hogy az illékony anyagok kibocsátási szintje ennek a padlónak nagyon alacsony. Így a Prestige termékcsalád használatával, gondoskodhat környezete védelméről is, mert a gyártáshoz felhasznált anyagok környezetbarátok és hosszútávon lebomlanak. Ráadásul ez a vinyl padló a hőmérséklet ingadozásától függetlenül, stabilan tartja a méretét.

A Korner Floor Prestige SPC Pumila Oak 501747 vinyl padló 100%-ban vízálló.

Remek alternatívát nyújt olyan helyek burkolására, ahol extrém magas is lehet a páratartalom. Vízálló felületének köszönhetően, a hosszútávon vizes területeken se roncsolódnak az elemek úgy, mint a hagyományos fa padlóburkolatok. Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest