Korner Floor Prestige SPC Mount Tabor Oak 501748 vinyl padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A Korner Floor Prestige SPC Mount Tabor Oak 501748 vinyl padló nagyon strapabíró. Továbbá magas a kopásállósága, UV-védelemmel és mikrokarcolás elleni védelemmel is ellátták. Megfelelő használat mellett, biztos, hogy a padló hosszú évekig tökéletes marad.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 225 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.232 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501748
Terméknév: Korner Floor Prestige SPC Mount Tabor Oak 501748 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 225 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,7 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.232 m(8 db panel)
1 csomag súlya: 22,64 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

 

A Korner Floor Prestige SPC Mount Tabor Oak 501748 vinyl padló egy legújabb generációs innovatív vinyl padló, amely az eddigi padlók minden nagyszerű tulajdonságát egyesíti.

100 százalékban vízálló felületének köszönhetően a magas páratartalmú helyeken is használhatjuk. A Korner Floor Prestige SPC Mount Tabor Oak 501748 vinyl padló antibakteriális felülete gátolja a baktériumok szaporodását és a tiszta környezet miatti nyugalmat teremti meg. Rendszeres takarítás mellett, még nagyobb biztonságban tudhatja családját és szeretteit.

A Korner Floor Prestige termékcsalád mindegyik tagja fenntartható megoldásokat kínál a tudatos vásárlók számára. A már említett antibakteriális felülete gátolja a baktériumok szaporodását és tiszta környezetet, illetve az emiatti nyugalmat biztosítja az otthonokban, ami a mostani világban nagy előnyt jelenthet az Ön számára is. A VOC A+ tanúsítványa mutatja, hogy az illékony anyagok kibocsátási szintje ennek a padlónak nagyon alacsony. Így a Prestige termékcsalád használatával, gondoskodhat családja egészségéről és környezete védelméről is. A gyártáshoz felhasznált anyagok is környezetbarátok és emellett pozitív tulajdonságuk, hogy hosszútávon lebomlanak. Ráadásul ez a vinyl padló a hőmérséklet ingadozásától függetlenül is stabilan tartja a méretét.

A Korner Floor Prestige SPC Mount Tabor Oak 501748 vinyl padló nagyon strapabíró termék is. Magas a kopásállósága, UV-védelemmel és mikrokarcolás elleni védelemmel ellátott felülete, a megfelelő használat mellett, biztosítja, hogy a padló hosszú évekig tökéletes maradjon. (Kopásállósága AC4-es, ami a remek terhelhetőségére utal.)

Lakóhelyiségek számára 23-as igénybevételi osztályba sorolást kapott, ez azt jelenti, hogy alkalmas erős terheléssel és forgalommal bíró terek, például konyhák, folyósok, nappalik padlózatának is. A 33-as igénybevételi osztályú besorolása a közületi terekben teszi alkalmassá arra, hogy erős terheléssel és forgalommal bíró nagy forgalmú irodák, üzletek, középületek számára is megfelelő választás legyen. Újdonság, hogy a 42-es igénybevételi osztályú besorolás szerint tökéletesen alkalmas könnyűipari területen is, normál igénybevétel mellett. Nem is véletlen, hogy a gyártó a Korner Floor Prestige SPC Mount Tabor Oak 501748 vinyl padló termékváltozatra 20 év garanciát vállal a lakossági terekben, a garanciális feltételek betartása mellett. Míg kereskedelmi helyiségekben való használat esetén a garancia 10 évre szól.

Emellett a lerakása is nagyon egyszerű a már ismert klikkes rendszernek köszönhetően.

Ez a technika pontos zárást és egyszerű fektetést tesz lehetővé mindenki számára. De ez a vinyl padló, jellegéből adódóan, padlófűtésre is alkalmas, a lépések zaját pedig képes minimálisra csökkenti. (Az SPC kialakítás javítja a hővezető képességét, így ez a vinyl padló alkalmas padlófűtés tetejére és kiváló hővezetésre is.) Természetesen a Korner Floor Prestige SPC a vinyl padlók legújabb generációja számos más figyelemreméltó tulajdonsággal is rendelkezik. Akár a kerámia járólapokat is képes lehet leváltani a fürdőszobában vagy a konyhában. Főleg, hogy akár élethű kőhatású mintázatot is választhatunk belőle. Remek alternatívát nyújt olyan helyek burkolására, ahol extrém magas is lehet a páratartalom. Vízálló felületének köszönhetően, a hosszútávon vizes területeken se roncsolódnak az elemek úgy, mint a hagyományos fa padlóburkolatok.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest