M657 Wenge szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M657 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M657
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

A padló szegélylécek ma már elengedhetetlen elemei a laminált padlók lerakásának. Nem is véletlen, hiszen a falak melletti padló dilatációs rése, ha látszana, nem lenne túl esztétikus látvány; mindent bútorokkal kellene eltakarni. De a fa természetes mozgása igényli a dilatációs rést. Még akkor is, ha ma már egyre több olyan terméket gyártanak, amely nagy méretstabilitással rendelkezik. Ma már padlók szegélyezésénél nem alapvető elvárás, hogy a szegélyléc kinézetében és színében is ugyanaz legyen mint maga a parketta, mégis sokan élnek ezzel a lehetőséggel.

Az M657 Wenge szegőléc egy sötét jolly joker. Ha kreatív akar lenni a lakberendezésben, akkor bizonyos esetekben egy jól megválasztott és eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

 

Az M657 Wenge szegőléc jó döntést jelent mind színben, mind a felhasználásban, mert nem csak szép, hanem könnyű vele dolgozni. 

 

Saját felfogató kapoccsal rendelkezik, így könnyen és egyszerűen felrakható, és a sarkoknál is könnyen szögbe lehet vágni. A szegőléc kialakítása lehetővé teszi, hogy mögötte elvezessünk 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is.

Az M657 Wenge szegőléc egy sötétebb árnyalatú 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék.

Ez a típusú szegőléc megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártója által előállított más laminált padló termékek színéhez. Az M657 Wenge szegőléc más gyártó padlóburkolatának oldalzárására is alkalmas.

Ennek a szegélylécnek is van sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítőeleme, ami passzol hozzá. Ezek a termék felhasználásában és a megfelelő telepítésében segítenek. Az alábbi képen látható, hogy milyen elemek állnak vásárlóink  rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, hogy melyik elemből hány darabra lesz szükség a munka során. A sötétbarna nevű sarok- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Sötétbarna toldó és végzáró elemek szegőléchez

 

Más kiegészítőket is ajánlhatunk. Nézzen szét a

Továbbá laminált padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket! Hasznos információkat találhat a Facebook oldalunkon is.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>