M087 Szürke tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M087 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M087
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M087 Szürke tölgy szegőléc szürkés középszín árnyalatú 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék.

Ez a típusú szegőléc megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártója által előállított más laminált padló termékek színéhez. Az M087 Szürke tölgy szegőléc viszont akár más gyártó padlóburkolatának oldalzárásához is alkalmas.

Bár a padlók szegélyénél ma már nem alapvető elvárás, hogy a szegélyléc kinézetében és színében is ugyanaz legyen mint maga a parketta, mégis sokan keresik ezt a lehetőséget. De bizonyos esetekben egy jól megválasztott és eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját. Az M087 Szürke tölgy szegőléc nem csak azért jó választás, mert könnyű vele dolgozni és a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni, hanem azért is, mert saját felfogató kapcsa van. Ezzel egyszerűen felrakható, így a szegőléc mögött el lehet vezetni 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is. A padló szegélyléc azért szükséges elem a burkolás során, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem túl esztétikus látvány. A fa természetes mozgása viszont igényli a dilatációs rést. Ennek mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet jó választani.

Az M087 Szürke tölgy szegélylécnek is vannak sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítőelemei, ami a termék felhasználásában és a megfelelő telepítésében segít. Az alábbi két képen látható, hogy milyen elemek állnak rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, azt, hogy melyik elemből hány darabra lesz szükség. A világos szürke és az ezüst nevű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Ezüst szegőléc-elemek - Padlófutár

Ha további kiegészítőket keres, akkor nézzen szét a

Hasznos információkat talál még Facebook oldalunkon is. Illetve a laminált padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest