Rocko Vinyl padló R123 Nutmeg

23725 Ft
négyzetméter ár: 9 490 Ft

 

A Rocko Vinyl padló R123 Nutmeg egy kiváló minőségű padlóburkolat, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre funkcionális és szemrevaló belső teret alakítson ki. Mikrokarcolás elleni védelemmel, csúszásgátló felületi kialakítással, foltálló technológiával gyártva.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1210 mm x 295 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2,5 m2  (7 db panel)
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 23 725 Ft / csomag
Cikkszám: RO5-R123 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

 

Termékadatok

Termékkód: RO5-R123
Laminált padló márka: Kronospan Krono Original
Laminált padló teljes név: Rocko Vinyl padló R123 Nutmeg SO Class 34
Kategória: Padló 5/34
Dimenzió (mm): 1210 mm x 295 mm x 5 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,5 m2  (7 db panel)
1 csomag súlya: 23 kg
Származási hely: Lengyelország
Vízálló: igen
Padlófűtéshez alkalmas: igen
Alapanyag: kompozit SPC
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 23 725 Ft / csomag
Lakossági felhasználás (kopásállóság): 23/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagymértékű otthoni használatra javasolt
Közületi felhasználás (kopásállóság): 34/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagyon nagy mértékű kereskedelmi használatra ajánlott

 

30 év gyártói garancia, ami csak a helyes garanciális feltételek betartása esetén érvényes.

A Rocko Vinyl padló R123 Nutmeg AC6 kopásállóságú, ezért nagyon nagy mértékű kereskedelmi használatra is ajánlott termék. A legmagasabb kopási osztály (> 7000 ciklus) garantálja a hosszú távú kopásállóságot.

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 34: Kereskedelmi területeken nagyon erős igénybevételnek kitett területekhez.

A Rocko Vinyl padló R123 Nutmeg egy kiváló minőségű padlóburkolat, amely beltéri használatra alkalmas száraz és párás körülmények között is, mint például fürdőszoba, mosókonyha, konyha vagy előszoba. A termék méretei nem változnak a hőmérséklet és páratartalom változásának hatására, így napos és árnyékos helyeken, valamint száraz és párás környezetben is használható, teljesen vízálló. A Rocko Vinyl padlók garantálják a valódi fa megjelenését és érzetét, továbbá hozzájárulnak a padlók hosszú élettartamához.

A Rocko Vinyl padló R123 Nutmeg egy olyan padló, amely számos különleges tulajdonsággal rendelkezik, nem is véletlen a népszerűsége és, hogy kitűnik a többi gyártó laminált padlói közül. Ilyen pozitív tulajdonság többek között a vinyl padlókra jellemző kivételes méretstabilitás, ami lehetővé teszi, hogy a padlóburkolatok erősen napos és intenzíven használt helyiségekben is lehelyezhetőek legyenek. Vagy a karcolásokkal és egyéb sérülésekkel szembeni ellenállásának, valamint csúszásgátló és vízálló tulajdonságának köszönhetően akár konyhában és fürdőszobában is megállja a helyét. A Rocko padlók felső rétege megfelel a foltállósági követelményeknek.

Az alacsony hőellenállásnak (0,01 m2*K/W), és ezáltal a nagy hőátbocsátásának köszönhetően a panelek ideálisak padlófűtéshez, víz- és elektromos fűtéshez egyaránt. Az ilyen típusú padlókban keletkező hőveszteség 0,4°C.

A Rocko Vinyl padló R123 Nutmeg 1 click 2 go csatlakozási rendszerrel rendelkezik, ezáltal lerakása is könnyű. Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető! Kérjük, megrendeléskor a megjegyzésben jelezni a szükséges mennyiséget!

Vastagsága 5 mm, panelmérete 1210 x 295 x 5 mm.

A Rocko Flooring megfelel a Bfl-s1 osztály követelményeinek, ezért égésgátló és alacsony füstkibocsátással rendelkezik. Ha még többet szeretne megtudni a Rocko Vinyl padlókról blogbejegyzésünkből! Vagy látogassa meg Facebook oldalunkat is!

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető!

Az alábbi linken keresztül adhatja hozzá a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/spc-szegolecek/r123-nutmeg-rocko-padlo-szegolec/

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest