Krono Original Super Natural K484 Misty Sterling Oak nedvességálló laminált padló

9100 Ft
négyzetméter ár: 4 099 Ft

 

A Super Natural termékcsalád a természetességet új szintre emeli. A matt vagy szatén felületek hiteles dombornyomással fényes vagy mély matt pórusokkal hűen reprodukálják a prémium minőségű fa legfinomabb tulajdonságait, hogy természetes megjelenést és érzetet kölcsönözzenek padlójának.

A gyártó megszüntette ezt a színt, már csak 1 csomaggal kapható a termékből!

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 4 099 Ft / m2
Csomag ára: 9 100 Ft / csomag
Cikkszám: SNCS-K484P Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: SNCS-K484P
Terméknév: Krono Original Super Natural K484 Misty Sterling Oak nedvességálló laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 099 Ft / m2
Csomag ára: 9 100 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural K484 Misty Sterling Oak nedvességálló laminált padló egy új és lenyűgözően élethű megjelenést kölcsönző lamináltpadló,

amely új szintre emeli a természetességet. Ez a letisztult, világos színű termék 23-as (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartóssággal, valamint AC4 kopásállósággal rendelkezik, mindezek mellett 20 év gyártói garancia vonatkozik rá.

A Super Natural kollekció padlói kimondottan alkalmasak erős igénybevételű lakossági használatra is, ilyen tökéletes választás lehet például folyosók, étkezők, valamint üzleti területek, például szállodai szobák vagy irodák számára is. A matt megjelenésnek és a négyoldalú V-fugának köszönhetően a Krono Original Super Natural K484 Misty Sterling Oak nedvességálló laminált padló alig különböztethető meg a valódi fapadlótól.

Valósághű, matt megjelenése mellett ez a laminált padló még számos egyéb pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Amellett, hogy 100%-os nedvességállóság jellemzi, karc- és ütésálló, valamint ellenáll a sérüléseknek is. Egy különleges A.B.C. antibakteriális bevonatnak köszönhetően a Krono Original Super Natural K484 Misty Sterling Oak nedvességálló laminált padló nem enged teret a padlón lévő baktériumok elszaporodásának. Ezáltal hozzájárulva az Ön otthonának, tiszta környezetének és a családja egészségének fenntartásához.

Kétség sem fér ahhoz, hogy a gyermekeink által szívott levegő minősége elengedhetetlen fontosságú, a Super Natural padlói pedig ebben is az Ön segítségére lehetnek. A Krono Original Super Natural K484 nedvességálló laminált padló VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal, ez a tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót, segítségével tisztában lehetünk a padló által a beltéri levegőbe kibocsátott káros anyagok szintjéről. Erről bővebben itt tájékozódhat.

Látogasson el a Facebook oldalunkra is!

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) VOC A+ minősítése (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-feher-fenyo-white-pine/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest