Krono Original Super Natural K408 Outback Pine laminált padló

A termék megszűnt! 

Ha hasonló színre vágyik az alábbi linken keresztül kérem, tekintse meg az ajánlott laminált padlót:
Krono Super Natural K418 laminált padló 8mm

Cikkszám: SNCS-K408P Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: SNCS-K408P
Terméknév: Krono Original Super K408 Outback Pine laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 099 Ft / m2
Csomag ára: 9 100 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural termékcsalád, nevéhez hűen, igazán természetes megjelenést biztosít mind az otthonok, mind az irodák vagy várótermek számára. Ezért mondhatjuk azt, hogy a prémium minőségű fa szakszerű megmunkálása, egy új szintre emeli ezeket a laminált padlókat.

A VOC A+ minősítéssel rendelkezik, ami környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A Krono Original Super Natural K408 Outback Pine laminált padló a tartós laminált padló kollekcióiról ismert Krono Original terméke.

A Krono Original Super Natural K408 Outback Pine laminált padló VOC A+ minősítésű, azaz azt a teret, ahol ezt a terméket használják, a legmagasabb beltéri levegőminőség jellemzi. Ez azt jelenti, hogy volatile organic compounds (VOC), azaz illékony szerves vegyületek nagyon alacsony mértékben vannak jelen a termékben. Ezek a szerves vegyületek a laminált padlók mellett általában festékekben, ragasztókban és háztartási vegyszerekben is megtalálhatók. A Krono Original termékek VOC A+ osztálynak felelnek meg.

Mindamellett, hogy a Krono Orignial Super Natural K408 Outback Pine laminált padló környezetbarát is, még egy úgynevezett A.B.C. antibakteriális felülettel is el van látva. Ez a bevonat biztosítja azt az Ön számára, hogy a baktériumok ne szaporodjanak el a laminált padló felületén, és tiszta, egészséges környezetet teremtsenek otthonában. A Krono Orignial Super Natural K408 Outback Pine laminált padló 1 click 2 go csatlakozási rendszerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi a pontos zárást és egyszerűbb fektetést, megkönnyítve ezzel a lerakást is.

Ez a laminált padló azért kedvelt termék vásárlóink körében, mert autentikus dobornyomott felülete a valódi fát idézi meg az otthonokban egy olyan színnel, ami nagyon modern és nem mindennapi felületet hoz létre. Középszínárnyalata teszi ezt a laminált padlót még inkább népszerűvé, hiszen nem kényes és nem látszik meg rajta, ha az ember nem minden nap ér rá a takarításra.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-chillout-tolgy-chillout-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>