Krono Original Castello Classic K406 Eurus Oak laminált padló

Ezt a terméket a gyár megszüntette, ha Önnek ez a szín tetszik az alábbi két termékcsaládban elérhető ugyan ez a szín:

 

Cikkszám: CASC-K406P Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: CASC-K406P
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Original Castello Classic K406 Eurus Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 3 899 Ft / m2
Csomag ára: 8 656 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.06 m2K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Castello Classic K406 Eurus Oak laminált padló A.B.C. baktériumellenes bevonattal rendelkezik. Ez a speciális bevonat gátolja a káros baktériumok szaporodását és a tisztaság érzésének nyugalmát teremti meg.

Általánosságban elmondható, hogy a Krono Original Castello Classic termékcsalád, lakberendezési szempontból, ideális választás a modern és a hagyományos terekbe is. Ez azért is van így, mert felületi kialakítása, mintázata, illetve a színváltozatai számos lehetőséget kínálnak az egyedi tervezéshez. Ezek a laminált padlók pedig, nem utolsó sorban, könnyen tisztíthatóak és jól karbantarthatóak, annak érdekében, hogy sokéves gondtalan használatot biztosítsanak az otthonok számára.

Osztálya 23, aminek jelentése, hogy lakóterületek intenzív használatra ajánlott.
Osztálya 32, aminek jelentése, hogy kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

VOC A+ minősítéséből tudható, hogy előnyös vásárlás kisgyermekes családok számára is. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ tanúsítvány (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. Az A+ osztály azt jelenti, hogy a Krono Original Castello Classic K406 Eurus Oak laminált padló nagyon alacsony kibocsátással rendelkezik, ezért nagymértékben környezetbarát, gyerekbarát.

A fentebb látható nagy kopásállóságnak köszönhetően, nem csak az otthonok legforgalmasabb helyein alkalmazható, hanem boltokban és kissé forgalmasabb területeken is. A Krono Original Castello Classic K406 Eurus Oak laminált padló számára a Krono Original Twin Clic laminált padló lerakási rendszer biztosítja, hogy a lehető legegyszerűbben és legproblémamentesebben lefektethető legyen. A Twin Clic kialakítású laminált padlólapok lehetővé teszik az egyes padlópanelek könnyű összekapcsolását és gyors, minimális eszköz igénybevétellel történő, komplikációk nélküli lerakását.

A Krono Original Castello Classic K406 Eurus Oak laminált padló 20 év garanciával rendelkező termék. A megfelelő garanciális feltételek betartása mellett.

Ennek a laminált padlónak a mintázata, illetve dekorjai a trenditől a klasszikusig kínálnak választási lehetőséget. A padló autentikus dombornyomott felületét elegáns fahatás jellemzi. Alapanyaguk fenntarthatóan kezelt erdőkből származik, de az egész gyártási láncra jellemző, hogy környezetbarát. Ezt, független szakértők által ellenőrzött, tanúsítványok sora igazolja az alapanyagtól a késztermékig. Mivel az összes KronoOriginal® laminált padló szigorú tesztek sorozatán megy át, hogy megfeleljen a nemzetközi minőségi szabványoknak, ezért biztosítható a hosszú lakossági garancia minden termékre.

A Krono Original Castello Classic K406 Eurus Oak laminált padló nagy előnye, hogy folt- és lenyomatálló, így nem kell idegeskedni, ha véletlenül kilöttyen a bor vagy a kávé, mert az nem tesz majd kárt a laminált padlóban és gyorsan feltörölhető. De az előnyök közé sorolható még, a már említett, A.B.C. Anti Bacterial Comfort, azaz antibakteriális bevonatat, ami nagy mértékben gátolja a baktériumok szaporodását a padlón. Ezzel nyugalmat is teremt a tiszta környezetnek köszönhetően. (Vizsgált baktérium: Staphylococcus aureus.)

Pontosan záródó rendszerű (TwinClick) padlóinkhoz ajánljuk a Click Guard nevezetű impregnáló gélt, mely vízzáró réteget képez a illesztéseknél, így nem engedi beszivárogni a nedvességet.
Az alábbi linken keresztül tudja hozzáadni a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/kiegeszitok/tartozek/clickguard-szilikon-alapu-gel/

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/diamond-tolgy-szegolec/

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest