Krono Original Atlantic K481 Urban Heritage Chestnut nedvességálló laminált padló

A termék megszűnt!

Ha hasonló színt szeretne kérjük, tekintse meg az alábbi linken keresztül az ajánlott laminált padlót:
Krono Super Natural K468 laminált padló 8mm

Leírás

Termékkód: A-K481 V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 099 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

A Krono Original Atlantic K481 Urban Heritage Chestnut nedvességálló laminált padlóra 20 év gyártói garancia vonatkozik.

amely csak a helyes garanciális feltételek betartása mellett érvényes. Mindezek mellett 23-as lakossági és 32-es osztályú közületi tartósság és AC4 kopásállóság jellemzi. A Krono Original Atlantic K481 Urban Heritage Chestnut nedvességálló laminált padló egy kiváló minőségű, rusztikus kidolgozású laminált padló.

A kiemelt odafigyeléssel és szakértelemmel megmunkált padlóburkolatok eredeti dombornyomott felülettel hűen reprodukálják a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait, mindezt környezetbarát, 90%-os fatartalommal. Ennek köszönhetően a Krono Original laminált padlók természetes hatást és érzetet nyújtanak.

A Krono Original laminált padlók otthona napi használatának minden igényét kielégítik.

PVC-mentes, A.B.C antibakteriális komfortbevonattal ellátott termék, ennek köszönhetően tökéletes választás lehet olyan közösségi helyiségek otthonosabbá és egészségesebbé tételére is, mint a bölcsődék, óvodák és könyvtárak. A Krono Original laminált padlók amellett, hogy nedvességálló tulajdonsággal rendelkeznek, karc- és foltállóak is egyben. Önnek nem kell többé attól tartania, hogy a kiskedvence éles karma, vagy a kissé ügyetlenkedő családtagjai, barátai kárt tesznek majd a padlójában. A Krono Original laminált padlók különleges karcálló sajátossága akár 20 évvel is megnövelheti a padlója élettartamát. Ezek a laminált padlók fényállóak is egyben, ezáltal tökéletesen helyt állnak olyan helyiségekben is, ahol a közvetlen és erős napsugárzás eddig problémát okozott.

A Krono Original Atlantic K481 Urban Heritage Chestnut nedvességálló laminált padló tökéletes választás lehet az Ön számára is. További tartalmakért és segítségért, információkért látogasson el blogoldalunkra valamint tekintse meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>