Krono Original Atlantic K480 Colonial Heritage Chestnut Oak nedvességálló laminált padló

11320 Ft
négyzetméter ár: 5 099 Ft

Ha egy igazán autentikus, színében a csokoládébarnához közel álló nedvességálló laminált padlót keres, akkor a K480 Colonial Heritage Chestnut Oak Önnek lett kitalálva!

A termék megszűnt, már csak 5 csomaggal rendelhető!

Ha hasonló sötét színárnyalatot szeretne nagyobb mennyiségben, az alábbi linken keresztül kérem, tekintse meg 10 mm-es 24/48 órás vízálló laminált padlónkat:
Krono Atlantic 10mm K479 nedvességálló laminált padló

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 5 099 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K480 V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 099 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

20 év garancia (Garanciális feltételek mellett).

Ha egy igazán autentikus, színében a csokoládébarnához közel álló nedvességálló laminált padlót keres, akkor a K480 Colonial Heritage Chestnut Oak Önnek lett kitalálva!

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken általános használatra.

A Krono Original Atlantic K480 Colonial Heritage Chestnut Oak nedvességálló laminált padló gyönyörű színével, minden helyiségben megállja a helyét. Kellemes atmoszférát teremthet 23/32-es osztályozásának köszönhetően otthoni térben és kereskedelmi környezetben egyaránt. Erre, a nedvességálló laminált padlóra a gyártó 20 év garanciát biztosít, természetesen a garanciális feltételek betartása mellett.

Talán az egyik legnagyobb előnye ennek a laminált padlónak, hogy nedvességálló. Ezt a MO.RE! (Moisture Resistance) technológiával érték el, ezzel is még inkább, a mindennapos praktikus használatot szem előtt tartva. Ha már a mindennapok könnyebbségéről van szó, akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy a kisállatok karmai okozta mikrokarcolások, vagy a leeső kisebb tárgyak okozta karcok ellen is védett ez a laminált padló. Valamint AC4 besorolást kapott, ami azt mutatja, hogy magas kopásállósággal bír.

A Krono Original Atlantic K480 Colonial Heritage Chestnut Oak nedvességálló laminált padló egy úgynevezett A.B.C. bevonatot is magáénak tudhat, ami megakadályozza a baktériumok megtelepedését vagy azok elszaporodását. Illetve, a laminált padló felülete nem ad rejtekhelyet a por vagy a szőrszál megbújására sem, így higiéniai szempontokból is jó választás lehet, allergiások számára kifejezetten előnyös megoldás.

1 clic 2 go Gyors. Egyszerű. Pontos. Egy clic dupla biztonság.
Környezetbarát technológia.
V-Fuga 4 hosszú oldalt (Fózolt).

Vastagság: 8 mm.
Panel szélesség 192 mm.

Olyan helyeken, ahol melegvizes fűtés vagy padlófűtés van sem kell többé mellőznünk az autentikus, dombornyomott, természetes fapadló hatását keltő laminált padlókat. Hiszen, ez a Krono Original Atlantic laminált padló, kompatibilis lesz az előbb említett fűtőrendszerekkel is. Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide!

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest