Krono Original Atlantic K461 Antique Volcano Oak nedvességálló laminált padló

12277 Ft
négyzetméter ár: 5529 Ft

A Krono Original Atlantic K461 Antique Volcano Oak nedvességálló laminált padló felülete egy speciális anyaggal van bevonva, aminek köszönhetően, védve lesz a kisállatok karmai okozta sérülésektől is, vagy a különböző mechanikai sérülésektől is, mint például kisebb leeső tárgyak vagy bútorok áthelyezésekor keletkezett karcolások.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 5 529 Ft / m2
Csomag ára: 12 277 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K461 V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 529 Ft / m2
Csomag ára: 12 277 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

20 év garancia, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken általános használatra.

A Krono Original Atlantic K461 Antique Volcano Oak nedvességálló laminált padló nevéhez hűen, némi antik hatást nyújthat a felhasznált környezetben. Ez persze nem azt jelenti, hogy a csak ebben a stílusban készült szobák és terek mutathatnak jól ezzel a nedvességálló laminált padlóval. Egy modern közeg, kontrasztot állíthat fel a két stílus között.

De a Krono Original Atlantic K461 Antique Volcano Oak nedvességálló laminált padló nem csak látványos megjelenést biztosít, a vele lefedett tereknek, irodáknak és szobáknak.

Hanem szabad szemmel szinte nem is lehet megkülönböztetni a valódi fától, ezt a 8 mm vastagságú, autentikus dombornyomott laminált padlót. Ez azért lehetséges, mert ennek a nedvességálló laminált padlónak a gyártása során, olyan innovatív technológiákat alkalmaztak, amelyeknek hála, egy igazán strapabíró és tartós padlót tudtak létrehozni. Ezt bizonyítja, a 20 év gyártói garancia is, amely a garanciális feltételek betartása mellett lesz érvényes.

Az időtállóságát ennek a nedvességálló laminált padlónak, a hő- és fényállósága is elősegíti. Nem kell attól tartanunk, hogy laminált padlónkat olyan helyiségbe rakjuk le, ahol jellemzően erős és gyakori a napsütés. Hiszen, még a nap UV-sugárzása sem fogja kiszívni a laminált padlónk színét. A Krono Original Atlantic K461 Antique Volcano Oak nedvességálló laminált padló felülete egy speciális anyaggal van bevonva, aminek köszönhetően, védve lesz a kisállatok karmai okozta sérülésektől is, vagy a különböző mechanikai sérülésektől is, mint például kisebb leeső tárgyak vagy bútorok áthelyezésekor keletkezett karcolások.

Ennek a nedvességálló laminált padlónak a lerakása, ragasztómentesen történik.

A 1 click 2 go technikával lehet a paneleket összeilleszteni, ami egyrészt megkönnyíti, másrészt felgyorsítja a padlólerakás folyamatát. Ha segítségre lenne szüksége a padlóelemek lehelyezésében, akkor keresse kollégáinkat, akik nagy szakértelemmel segítenek Önnek! Kövessen minket Facebook oldalunkon is! Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-magnus-tolgy-oak-magnus/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest