Krono Original Atlantic K451 Silverdale Oak Synchro nedvességálló laminált padló

14050 Ft
négyzetméter ár: 6328 Ft

A Krono Original Atlantic K451 Silverdale Oak nedvességálló laminált padló minőségét a 20 éves gyártói garancia is jelzi. Jól tűri a vizet, fontos tudni erről a laminált padlóról, hogy egy úgynevezett MO.RE! (Moisture Resistance) technológiával látták el, aminek hála ellenáll a nedvességnek, így válik még praktikusabbá, sok más jó tulajdonsága mellett.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 6 328 Ft / m2
Csomag ára: 14 050 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K451 V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 328 Ft / m2
Csomag ára: 14 050 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

Krono Original Atlantic K451 Silverdale Oak nedvesség álló laminált padló tökéletes választás lehet, erősen igénybe vett területeken is.

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztály 32, amit azt jelenti, hogy kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

20 év gyártói garancia a helyes garanciálisa feltételek betartása mellett.

A Krono Original Atlantic K451 Silverdale Oak nedvességálló laminált padló egy körültekintően megmunkált, klasszikus fahatású padló, amely akár padlófűtéshez is alkalmas. Számos előnyös tulajdonságot keresztezve, a Krono Original laminált padlók garantálják a valódi fa megjelenését és tapintását, valamint hozzájárulnak a padlók tartósságához. Bátran ajánljuk az elegáns, minimalista de mégis modernizált stílus kedvelőinek. A 8 mm vékony laminált padlót AC4 kopásálló tanúsítvánnyal is ellátták, így Ön otthonában szinte bárhová, tetszés szerint választhatja, de irodákban és bevásárlóközpontokban is találkozhat vele.

A nedvesség álló képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti.

A Krono Original Atlantic K451 Silverdale Oak nedvesség álló laminált padló nem csak a nedvességnek, de a kopásoknak és a kisméretű házikedvence karom nyomainak is ellenáll. Strapabíróságát mi sem bizonyítja jobban, hogy a gyártó 20 év garanciát biztosít a termékre, a garanciális feltételek betartása mellett.

A Krono Original Atlantic K451 Silverdale Oak nedvességálló laminált padló számos ígéretes tulajdonsággal rendelkezik. Többek között antiallergén, és az úgynevezett A.B.C. antibakteriális bevonattal van ellátva. Az A.B.C. antibakteriális felület nem nyújt alapot a baktériumok elszaporodásához, így teremtve egészséges környezetet otthonában. Ezt a terméket bátran ajánljuk asztmás és allergiás személyeknek is. A Krono Original Atlantic K451 Silverdale Oak nedvességálló laminált padló fényálló, így naposabb helyiségekben is megállja a helyét anélkül, hogy károsodna a felülete. Kisállatbiztos, karcmentes tulajdonsággal is rendelkezik, így a Krono Original laminált padlókkal már az efféle kellemetlenségektől sem kell tartania. Foltálló jellemvonásának köszönhetően olyan makacs foltok ellen is védelmet nyújt, mint az olaj. A Krono Original Atlantic K451 Silverdale Oak laminált padló nem szívja magába a nedvességet, így Önnek elegendő csupán egy törlőkendővel felitatni a padlóra kiömlött folyadékot.

A Krono Original Atlantic K451 nedvességálló laminált padlót 32-es osztályú tartósság és AC4 kopásállóság jellemzi. Mindezek mellett 1 click 2 go csatlakozási rendszerrel rendelkezik, ez azt jelenti, hogy a technika pontos zárást, egyszerű fektetést tesz lehetővé.

Ez a nedvességálló laminált padló olyan minősítéseket is magáénak tudhat, mint például:

  • erős fényhatások elleni védettség,
  • kisállatbiztos felület,
  • A.B.C. baktériumellenes bevonattal ellátott felület,
  • magas kopásállóság.

Ha referenciamunkáinkat megtekintené, akkor ezen az oldalon megteheti, illetve kövessen minket a Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest