Krono Original Atlantic K336 Iceberg Oak nedvességálló laminált padló

10418 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

Számos előnyös tulajdonságát tekintve, a Krono Original Atlantic K336 Iceberg Oak nedvességálló laminált padló garantálja az élethű valódi fa megjelenését és annak tapintását, valamint hozzájárul a lamináltpadlók tartósságához. Mindezek mellett, a padlók foltálló tulajdonsággal is rendelkeznek.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
1 csomag tartalma: 1.51 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 418 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 12AT-K336 PP
Kategória: Padló 12/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.51 m2
1 csomag súlya: 10 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 418 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

30 év garancia vonatkozik rá a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételű használatra.
4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Atlantic K336 Iceberg Oak nedvességálló laminált padló nagy sűrűségű forgácslapból álló lamináltpadló, amelynek szélein négy oldalon egy ferde felület (úgynevezett fózolás) található, amely a laminátum minden tábláját hangsúlyossá teszi. 23-as osztályú, lakossági nagy igénybevételű területre ajánlott. A Krono Original Atlantic K336 Iceberg Oak nedvességálló lamináltpadlóra 30 év gyártói garancia vonatkozik, amely csak a helyes garanciális feltételek betartása esetén érvényes.

Számos előnyös tulajdonságát tekintve, a Krono Original Atlantic K336 Iceberg Oak nedvességálló laminált padló garantálja az élethű valódi fa megjelenését és annak tapintását, valamint hozzájárul a lamináltpadlók tartósságához. A Krono Original padlók kimondottan strapabíróak, fény- és karcálló tulajdonságuknak köszönhetően a hálószobában és a fürdőszobában is megállják a helyüket.

A tisztaság és teljesség jelentésével bíró fehér tölgyfapadló minimalista, esztétikus kisugárzásának köszönhetően tökéletes választás lehet elegánsabb terekbe.

A finom barázdák extra textúrát biztosítanak a padlónak. A kiválóan készített, különös odafigyeléssel megmunkált padlóburkolatok A.B.C. baktériummentes bevonattal és ezáltal komforttal rendelkeznek, így nem nyújtanak alapot a baktériumok elszaporodásához.

A Krono Original Atlantic K336 Iceberg Oak nedvességálló laminált padló egy 1 click 2 go Pure + csatlakozási rendszerrel ellátott termék, ami a technológia által a pontos zárást és egyszerűbb fektetést eredményezi, sokkal ellenállóbb a nedvességgel szemben. Ez a lamináltpadló nem csak elbűvölő megjelenésű, de nagyon könnyen karbantartható is. Természetes összetételéből adódóan, mindamellett, hogy környezetbarát, sokkal tartósabb és stabilabb, mint a hagyományos lamináltpadlók. Nedvesség- és karcálló tulajdonságából adódóan bátran ajánljuk kisgyermekek és kiskedvencek mellé egyaránt.

Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide! Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>