Krono Original Atlantic 8169 Polish Oak nedvességálló laminált padló

10200 Ft
négyzetméter ár: 5 896 Ft

 

A funkcionalitásbeli előnyök egyik legfontosabbika az úgynevezett MO.RE! (moisture resistance) technológia, aminek köszönhetően a Krono Original Atlantic 8169 Polish Oak nedvességálló laminált padló maximálisan ellenáll a magas páratartalomnak és a kiömlött folyadékok sem okoznak jóvátehetetlen károkat.

A termék kifutó termék, után gyártása már nem biztosított!
Az alábbi mennyiség vihető raktárról:
43 csomag (74,39 nm)

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1.73 m2
Egységár: 5 896 Ft / m2
Csomag ára: 10 200 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: AT10-8169
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban (7 lap/csomag)
1 csomag tartalma: 1.73 m2
Származási hely: Németország
Egységár: 5 896 Ft / m2
Csomag ára: 10 200 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic 8169 Polish Oak nedvességálló laminált padló 30 év garanciával rendelkezik, a garanciális feltételek betartása mellett.

Azoknak, akiknek igazán élethű famintázatú laminált padlóra vágynak szinte kötelező megfontolni a Krono Original Atlantic 8169 Polish Oak nedvességálló laminált padló vásárlását. A környezetbarát kialakítás és a környezetvédelem támogatása csak hab a tortán. A Krono Original cég ugyanis minden évvel egyre jobban törekszik arra, hogy az alapanyagok beszerzése és gyártása a lehető legkevesebb környezeti károsodást okozza. Így nem véletlen, hogy ez a nedvesség álló laminált padló kizárólag fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fa felhasználásával készült. Ráadásként még az is elmondható, hogy mentes a PVC-től és az alapanyagként szolgáló fák feldolgozása során felhasznált és keletkezett CO2 kevesebb, mint amit a kivágott fa egész élete során újrahasznosított és elnyelt. Ha még ez sem lenne elég, akkor elmondhatjuk azt is, hogy Blue Angel Ecolabel tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami komoly és elismert jele a környezetvédelemnek.

A funkcionalitásbeli előnyök egyik legfontosabbika az úgynevezett MO.RE! (moisture resistance) technológia, aminek köszönhetően a Krono Original Atlantic 8169 Polish Oak nedvességálló laminált padló maximálisan ellenáll a magas páratartalomnak és a kiömlött folyadékok sem okoznak jóvátehetetlen károkat. Éppen ezért a padlólap, akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is alkalmas lehet.

A legtöbb egyszerű laminált padlóval ellentétben a Krono Original Atlantic 8169 Polish Oak nedvességálló laminált padló 6. fokozat szerint ellenáll a fénynek is.

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztálya 32, amit azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

Autentikus, dombornyomott felülete élethűen hozza a természetes fa erezetét és elegáns környezetet teremt. A 4 oldalt fózolt, úgynevezett V-fugával ellátott panel nemcsak környezetbarát technológiával készül, hanem egy úgynevezett A.B.C. (anti bakterial comfort) bevonattal is rendelkezik. Így a padló felülete ellenáll a baktériumoknak és azok nem tudnak elszaporodni, ami ebben a járványos időszakban elég nagy előny, például rögtön az előszobában is. De a termék ideális választás lehet a nappalitól kezdve a hálószobán át egészen egy iroda otthonossá tételére.

Mindezek mellett a Krono Original Atlantic nedvességálló laminált padlók számos egyéb kiemelkedő tulajdonsággal is rendelkeznek. Az Atlantic 10 azt jelenti, hogy 10 mm vastagságú nedvességálló laminált padlóról beszélünk, ami AC5 kopásállósági tanúsítvánnyal is rendelkezik. Karcállósága pedig megkönnyíti a kisállattartást, mert nem kell félnie az apró karmolásoktól, sérülésektől sem.

A padló lerakása az ismert klikkes rendszer miatt, könnyedén megvalósítható szakértő kezek nélkül, akár önállóan is. Azonban, ha Ön mégis inkább professzionális segítséget szeretne igényelni, akkor forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Lakberendezési ötletekért illetve, ha nem szeretne lemaradni ajánlatainkról, kövessen minket a Facebookon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>