Krono Original Atlantic 5542 Boulder Oak nedvességálló laminált padló

10418 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

A Krono Original Atlantic 5542 Boulder Oak nedvességálló laminált padló gondos odafigyeléssel megmunkált padlóburkolat, amelynek eredeti dombornyomott felülete hűen reprodukálja a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. Ezáltal a Krono Original Atlantic laminált padlók, a nedvességállóság mellett, természetes hatást és érzetet nyújtanak.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
1 csomag tartalma: 1.51 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 418 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 12AT-5542 PP
Kategória: Padló 12/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.51 m2
1 csomag súlya: 10 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 418 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

30 év garancia vonatkozik rá a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételű használatra.
4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.
A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +

A Krono Original Atlantic 5542 Boulder Oak nedvességálló laminált padló 30 év gyártói garanciával rendelkezik. Ami csak a helyes garanciális feltételek betartása esetén érvényes.

A Krono Original Atlantic 5542 Boulder Oak nedvességálló laminált padló a természetes fahatás új szintjét képviseli. Ez a maximális odafigyeléssel megmunkált padlóburkolat eredeti dombornyomott felületének köszönhetően hűen reprodukálja a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. Ezáltal a Krono Original Atlantic 12 laminált padlók, a nedvességállóság mellett, természetes hatást és érzetet nyújtanak.

Klasszikus dizájn és minden enteriőrbe illő mintázat, illetve színárnyalat jellemzi a Krono Original Atlantic 5542 Boulder Oak nedvességálló laminált padlót. Ezáltal valóban tökéletes választást jelent a klasszikus és a minimalista stílus kedvelői számára is. Továbbá ez a termékünk a fürdőszobák, konyhák és egyéb közösségi terek hangulatát is megalapozhatja. Mivel a Krono Original padlók számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, megérik az árukat. Többek között kopásálló felülettel, hő- és fényállósággal vannak ellátva. Mindemellett környezetbarát, fenntartható erdészeti alapanyagokból származnak.

A Krono Original Atlantic 5542 Boulder Oak nedvességálló laminált padló 1 click 2 go  Pure + csatlakozási rendszerrel ellátott termék, ami ennek a technológiának köszönhetően pontos zárást és egyszerűbb illesztést eredményez. Így az Atlantic 12 lamináltpadlók egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy A.B.C. baktériumellenes bevonattal rendelkeznek. Ezáltal nem nyújtanak alapot a baktériumok elszaporodásához. Kimondottan természetes összetételéből adódóan, mindamellett, hogy környezetbarát, sokkal tartósabb és stabilabb, mint a hagyományos lamináltpadlók. Nedvesség- és karcálló tulajdonságából adódóan bátran ajánljuk kisgyermekek és kiskedvencek mellé egyaránt.

Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide! Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-feher-fenyo-white-pine/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest