Krono Original Vintage Classic 5943 Natural Hickory laminált padló

A terméket megszüntette a gyár!

Ha hasonló színű padlót keres kérem, tekintse meg az alábbi linken ajánlott 10mm-es nedvességálló laminált padlót:

Krono Atlantic 5537 Tawny Chestnut 10mm laminált padló

Cikkszám: VC 5943 V4 Kategória:

Leírás

Termékkód: VC 5943 V4
Kategória: Padló 10/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.73 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 5 699 Ft / m2
Csomag ára: 9 860 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, általános igénybevétel

30 év garancia (Garanciális feltételek mellett).
VOC A+ minősítés. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek – szuper intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételi használatra.

1 click 2 go. Pontos zárás. Hosszú oldalt click, rövid oldalt dupla biztonság.
Egyszerű felület, szebb, egybefüggő hatás.

A Krono Original Vintage Classic 5943 Natural Hickory laminált padló 30 év gyártói garanciát kapott,

a garanciális feltételek betartása mellett, amely időtállóságra és magas minőségre utal. Felhasználása otthonokban és kereskedelmi környezetekben is egyaránt lehetséges a 23/32-es osztályozása miatt.

A Krono Original Vintage Classsic család laminált padlóira is igaz – mint az összes többi Krono Orginal által gyártott laminált padlóra –, hogy 90%-ban fenntartható fából készülnek a termékeik. Ennek a Vintage kollekciónak a különlegessége, hogy a hagyományos megjelenést igyekeztek a modern jellegzetességekkel összehangolni, ezzel is növelve a kínálatot. A Krono Original Vintage 5943 Historic Oak padlóburkolat tökéletes alapot nyújt a hagyományok és a modernség játékos ötvözéséhez. A vintage stílus nem számít újdonságnak, régóta a palettán van és szépségüket részben a kézzel készített esztétika tárja fel.

De nem csak a színvilágot illetően igyekeztek változatosságra törekedni. Olyan technológiákat ötvöztek, amelyeknek köszönhetően egy praktikus és a mindennapokban is helytálló laminált padlót kaphat a használója. Ilyen például az A.B.C. baktériumellenes technológia, amelynek köszönhetően, nem fognak a baktériumok megtapadni vagy elszaporodni a padló felületén. A természetes hatás miatt enyhén – a természetes fapadlóhoz hasonlóan – dombornyomott a felület. Normál esetben, ezen könnyebben megtapadnának a szőrszálak és a porszemek, de az előbb említett Anti Bacterial Coating technológia gondoskodik ennek ellenkezőséről is.

Amellett, hogy a Krono Original Vintage Classic 5943 Natural Hickory laminált padló VOC A+ minősítést kapott, ami lényegében a legmagasabb beltéri levegő minősítését jelenti, még környezetbarát gyártástechnológiával is készült.

Felhasználási szempontból nagy előnye ennek a laminált padlónak, hogy fózolt, valamint egy 1 clcik 2 go technikát alkalmazva helyezhetjük le a padlóelemeket.

Emiatt egy gyors mégis precíz végeredményt kaphatunk. Ha Ön is egy ilyen végeredményre vágyik, akkor bátran keresse fel kollégáinkat, hiszen szakértő kezek állnak a rendelkezésére!

Környezetbarát technológia.
Vastagság: 10 mm
Normál panel: szélesség 192 mm
Keményebb, mint a fa!
VH: Vintage Hickory –  eredeti dombornyomott fahatás

Ez a laminált padló 30 év garanciával, autentikus dombornyomással, természetes színárnyalattal és fózolt megoldással a családok és az irodák kedvencévé válhat könnyen. Egyszerű lehelyezése és időtállósága még inkább ezt erősíti. Az autentikus dombornyomás miatt, a padlóburkolat, nagyon természetesnek hat. A padlóburkolat használható padlófűtéshez is, ami kisgyerekes családoknak is ideális lehet. A Krono Original Vintage Classic 5943 Natural Hickory laminált padló padlóburkolat használatával, Ön is a fenntarthatóbb jövőért tesz, hisz a padlólap a környezetbarát eljárással készül.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

,

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/diamond-tolgy-szegolec/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>