Krono Binyl Pro 1539 Clayborne Oak vízálló laminált padló

Az alábbi terméket a gyár megszüntette, ha hasonló terméktulajdonságokkal keres padlót, kérjük tekintse meg a Organic Binyl laminált padlók palettáját, sok másik szín közül tud választani.
Az alábbi linken keresztül tekintheti meg a 100 órás vízálló laminált padlók kínálatát:

Organic Binyl Pro laminált padlók listája

Cikkszám: BN-1539 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: BN-1539
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Binyl Pro 1539 Clayborne Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,22 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 799 Ft / m2
Csomag ára: 15 094 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Binyl Pro 1539 Clayborne Oak vízálló laminált padló természetes alapanyagokkal és szerves kémiai kötőanyagokon (műgyantákon) alapuló technológiával készül. Ez a laminált padló nem tartalmaz PVC-t, valamint CO2-semleges termék. A sötétebb színárnyalatokat képviselő az autentikus hatású tölgymintázatával.

30 év garancia lakossági felhasználásra, de csak a garanciális feltételek mellett.
5 év garancia kereskedelmi felhasználásra, de csak garanciális feltételek mellett).

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
Osztály 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

Vastagság: 8 mm.
Panel szélesség és hosszúság: 192 x 1285 mm.

További információk

A Krono Binyl Pro 1539 Clayborne Oak vízálló laminált padló természetes alapanyagokkal és szerves kémiai kötőanyagokon (műgyantákon) alapuló technológiával készül. Ez a laminált padló nem tartalmaz PVC-t, valamint CO2-semleges termék. Sötétebb színárnyalatokat képviselő autentikus hatású tölgymintázata van.

Kiváló nedvesség elleni védelme a Krono Binyl Pro 1539 Clayborne Oak vízálló laminált padló termékünket alkalmassá teszi nedves helyiségekben történő elhelyezésre. De a jó hővezető képességnek köszönhetően meleg vizes padlófűtés fektetésekor is tökéletes választás.

8 mm-es vastagságával és AC5 kopásállósági besorolásával a Krono Binyl Pro 1539 Clayborne Oak vízálló laminált padló különösen ellenálló. Ez az antisztatikus és antibakteriális bevonattal ellátott binyl padló gondoskodik az emberek és a környezetünk komfortjáról és biztonságáról is.

A 1539 Clayborne Oak sötét színtónusú, autentikus fahatású dombornyomott felületszerkezetű binyl padló, amely szinte minden térben megállja a helyét. Többféle dekorban kapható, bármilyen ízléshez és életstílushoz passzol. A binyl padló felső réteg speciális bevonattal rendelkezik, amely ellenáll a kisebb karcolásoknak, mint például a székek mozgatása által keletkezett karcolás, a leeső tárgyak okozta kisebb ütődések és a háziállatok karmainak karcolása.

Az O.R.C.A technológia egyesíti a természetes alapú padlók és a hagyományos vízálló padlóburkolatok legjobb tulajdonságait, ilyen természetes alapú lamináltpadló maga a 1539 Clayborne Oak is. Többé egyáltalán nem kell aggódnia a padló miatt, ha kiborít egy italt vagy kisebb víz kiömlést okoz.

A Padlófutárnál a padló lerakásához szükséges sok más egyéb kiegészítő is beszerezhetők, továbbá a termékekhez passzoló dekorazonos szegélyléc is megvásárolható. Hasznos információkat talál Facebook oldalunkon is. A binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest