Kronostep SPC vinyl padló Z211 Townhall Oak

12055 Ft
négyzetméter ár: 6119 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z211 Townhall Oak természetes összetételéből adódóan amellett, hogy magasabb színvonalú stabilitással, kopásállósággal rendelkezik, mint a hagyományos padlópanelek, környezetbarát megoldásnak számítanak. Kiváló alapja ezért a legtöbb helyiségnek, legyen szó az otthonokról, vagy a különböző üzlethelyiségekről.

Figyelem! A termék megszűnt!

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag

Elfogyott

Cikkszám: KS-SPC-Z211 V4 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z211 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z211 Townhall Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z211 Townhall Oak padlóra 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett.)

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A Kronostep SPC padló egy rendkívül innovatív termékcsalád, mely sok éves műszaki fejlesztések eredménye. A Kronostep SPC vinyl padló Z211 Townhall Oak ezáltal kiemelkedő teljesítményt nyújt szinte minden helyiségben.

Az SPC padló amellett, hogy rendkívül magas szinten ellenáll az otthoni igénybevételnek, fa mintázata pedig különleges természetes hatást nyújt. A sötét árnyalat dominanciája elegáns, éppúgy tökéletesen illenek hozzá a kontrasztos, világos, hideg tónusú falak, illetve bútorok, mint a meleg tónusúak. A Kronostep SPC vinyl padló Z211 Townhall Oak választásával páratlan megjelenést biztosít a terekbe.

Az SPC padlók legnagyobb előnye a 100% vízállóság, éppen ezért fürdőszobákban is alkalmazható. Ezáltal a beltéri helyiségek összképe egybefüggően, akár egyfajta padlópanellel is burkolható. Továbbá alacsony hőellenállási és dilatációs képességének köszönhetően a Z211 Townhall Oak padlófűtés kialakítása is lehetséges.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

A Kronostep SPC (Stone Polymer Composite vagy Stone Plastic Composite) egy természetes ásványi- és kőtörmelékeket polimerekkel, hidraulikus nyomással műanyaggal összeragasztott padlóburkolat. A 4 oldalt fózolt, legmodernebb ásványi-polimer extrúziós technológiával készülő padlóburkolat tökéletessel ellenáll a kopásnak, a fakulásnak, valamit a folyadékoknak. Mivel a Kronostep SPC padlók természetes anyagokból készülnek, ezáltal oldószer-, ftalát-, valamit PVC-mentesek. Ezzel környezet- és gyermekbarát szférát kialakítva. A padlóburkolatok ezenkívül teljes mértékben újrahasznosíthatók.

Ízlés szerint formálhatók, vághatók még a bonyolultabb alapokhoz is. Nem igényel magas szakmai tudást, ezért lefektetéshez kialakított Top Clic rendszerrel a telepítés gyors, egyszerű és biztonságos. Amennyiben nem rendelkezik megfelelő burkolói tapasztalattal, keresse a Padlófutár munkatársait!

A vinyl padló lefektetéséhez szükséges egyéb kiegészítők szintén beszerezhetőek a Padlófutár weboldalán. Ezenfelül a termékhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható.

Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Az aktualitás érdekében látogassa meg Facebook oldalunkat is további friss információkért! Mindenkinek fontos az ár és a minőség, ezért vásároljon a Padlófutárnál!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>