Krono Organic Binyl PRO K665 Copper Ethereal Oak vízálló laminált padló

14891 Ft
négyzetméter ár: 6589 Ft

 

Az O.R.C.A. technológia vízállósága miatt a Krono Organic Binyl PRO K665 Copper Ethereal Oak vízálló laminált padló választhatjuk fürdőszobába vagy konyhába, mosókonyhába is.

 

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,26 m2
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Cikkszám: 8OR-K665PP Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8OR-K665 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Organic Binyl Pro K665 Copper Ethereal Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Fózolt: Igen, V-fugás
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

Egészen biztos, hogy örök divatja van a divatja van a természetes és meleg tölgy tónusoknak. A Krono Organic Binyl PRO K665 Copper Ethereal Oak vízálló laminált padló megfelel a fenti kritériumoknak.

 

Ráadásul se nem túl sötét, se nem túl világos színárnyalatú. Legnagyobb előnye viszont mégsem ez, hanem az, hogy modern technológiával készült vízálló binyl padló. Amelynek az is tagadhatatlan nagy előnye, hogy:

30 év garanciát kapott lakossági felhasználásra, de csak a garanciális feltételek mellett.
5 év garanciát kereskedelmi felhasználásra, de csak garanciális feltételek mellett.

Egy tölgymintázatú binyl padló kiválóan illeszkedik a klasszikus, a hagyományos, a rusztikus vagy a parasztház stílusú belső terekhez, mert természetes hangulatot varázsolt. De ugyanakkor a modern és letisztult dizájn is sikeresen alkalmazhatja. De, ha a a trendek mellett figyelembe vesszük a helyiség funkcióját, annak igénybevételét, az általános tervezési sémákat, a bútorokat, a személyes preferenciákat, akkor hamar rájöhetünk, hogy a Krono Organic Binyl PRO K665 Copper Ethereal Oak vízálló laminált padló egy nagyon jó választás. Már csak azért is, mert:

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
Osztálya 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

 

Az O.R.C.A. technológia és vele együtt ez a termék csökkenti a stresszt.

 

Mert nem kell aggódni a kiömlött és kifröccsenő víz miatt. Ez a speciális gyártási eljárás, amely során a fa rostokat többször mechanikusan feldolgozzák (cél, hogy különösen kis szálakat kapjanak) az alapja a vízállóságnak. Mert a további gyártási folyamat során egy speciálisan kifejlesztett szerves-kémiai kötőanyaggal veszik körül a szálakat, amelyek így ellenállóvá válnak a nedvességgel szemben. A Krono Organic Binyl PRO K665 Copper Ethereal Oak vízálló laminált padló nagy előnye a 33/AC5 karc- és sérülésállósági osztály, aminek köszönhetően nem kell tartania a bútorok sérülésétől vagy a mozgó székek által okozott látható karcoktól. Az AC5-ös besorolása alkalmassá teszi a mindennapi erősebb használatra, így forgalmas irodákban, várótermekben vagy éppen a nappalinkban is megállja a helyét. Ha nem biztos abban, hova milyen laminált padló illene, akkor olvassa el blogunkat, ahol választ kaphat erre!

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure+
(Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.) Ezt az Organic Binyl PRO laminált padlót is a könnyű beépíthetőség jellemzi, mivel a lapok az 1clik2go Pure+ innovatív click-rendszer segítségével kapcsolódnak össze egymással.

Az O.R.C.A. technológiának köszönhető vízállóság miatt a Krono Organic Binyl K665 Copper Ethereal Oak vízálló laminált padló letehető akár fürdőszobákba vagy konyhákba, mosókonyhákba is. A napfénytől se kell félteni, hiszen ez a vízálló Organic binyl padló jól tűri az erős napsugárzást. Sőt olyan védőréteggel rendelkezik, amely a bútorok mozgatásakor keletkező sérülések vagy a kisállatunk karmai okozta mikrokarcolások ellen is véd.

 

A Krono Organic Binyl K665 Copper Ethereal Oak vízálló laminált padló gyártása környezetbarát alapanyagokat és technológiát alkalmaz.

 

Az alapanyaguk nem műanyag, hanem fa. De ez nem átgondolatlan fakivágást jelent, mert a gyártó aktívan járul hozzá az erdőfelújításhoz fák ültetésével. Ráadásul az általuk feldolgozott fákat és az erőforrásokat is rendkívül takarékosan használják fel. Újrahasznosítják a viharkárból származó kidőlt fákat, valamint a bútoriparban, parkettagyártásban nem használható ferde és görbe fákat is. A Binyl Pro padló mindezek mellett CO2-semleges is, mivel az O.R.C.A. technológiájú gyártás még kevesebb CO2-t bocsát ki, mint amennyit maga a fa tárol.

A Binyl Pro padlók nem tartalmaznak PVC-t és lágyítót sem. Ez a termék is rendelkezik a jól ismert Kék Angyal környezetvédelmi igazolással, amit a Kölni Öko-INSTITUT ítél oda. A Binyl Pro padlók a legmagasabb beltéri levegőminőséget garantálják, mert nagyon alacsony a káros illékonyanyag-kibocsátásuk is.

További előny, hogy:

  • Antibakteriális felülete van.
  • Strapabíró, ellenáll a mikrokarcolásoknak, antisztatikus.
  • Kimagasló a hőstabilitása és a fakulásmentessége.

Látogasson el Facebook oldalunkra is! Keressen minket bizalommal, mert sok más egyéb kiegészítő is beszerezhetők nálunk! Például a termékekhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható.
A binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg ezt a lehetőséget is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>