Krono Organic Binyl Pro 1538/K224 Wild West Oak vízálló laminált padló

14891 Ft
négyzetméter ár: 6 589 Ft

 

A Krono Organic Binyl Pro 1538/K224 Wild West Oak vízálló laminált padló kiemelkedő hőstabilitással rendelkezik. Emiatt akár még a télikertekben és a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkező szobákban is előnyös választás. A Wild West Oak kivitel gyakori árnyalat a laminált padlók és a bútoripar színei között, középszínű árnyalatával biztosan jó döntés dizájn szempontjából is.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,26 m2
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Cikkszám: 8OR-K224PP Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8OR-K224 PP
Laminált padló márka: Krono Original Organic Classic
Laminált padló teljes neve: Krono Organic Binyl Pro 1538/K224 Wild West Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Organic Binyl Pro 1538/K224 Wild West Oak vízálló laminált padló a gyönyörű dizájn és a vízálló laminált padló tökéletes kombinációja.

 

30 év garancia lakossági felhasználásra (Garanciális feltételek mellett).
5 év garancia kereskedelmi felhasználásra (Garanciális feltételek mellett).

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
Osztály 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

Vastagság: 8 mm.
Panel szélesség és hosszúság: 195 x 1288 mm.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +
(Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

 

A Krono Organic Binyl Pro 1538/K224 Wild West Oak vízálló laminált padló a gyönyörű dizájn és a vízálló laminált padló tökéletes kombinációja.

 

Az Organic Binyl Pro padlóburkolatok nem töltődnek fel statikusan a súrlódás miatt. Továbbá ez a fajta lamináltpadló antibakteriális, ezért ideális választás az allergiában szenvedők számára. Hasonlóan tökéletes konyhák, fürdők és előcsarnokok számára is. De nagy forgalmú terek és üzlethelyiségek sem fognak csalódni a termékben. Vízállóságának és csúszásmentességének köszönhetően a legkülönlegesebb otthoni és közületi felhasználás során is megállja a helyét.

Az Organic Binyl Pro különlegessége, hogy O.R.C.A technológiával kifejlesztett lamináltpadlók. Az O.R.C.A. technológiával létrehozott laminált padlóburkolat 90% százalékban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fát tartalmaznak. Az O.R.C.A egyesíti a természetes alapú padlók és a hagyományos vízálló padlóburkolatok legjobb tulajdonságait. A farostokat mechanikusan többszörösen feldolgozzák egy speciális gyártási eljárás során. Teszik mindezt azért, hogy különösen kis szálakat kapjanak. A gyártási folyamat része egy speciálisan kifejlesztett szerves-kémiai kötőanyag, ami a legfinomabb szálakat is körülveszi és elszigeteli a nedvességtől. Lehetővé téve az Organic Binyl Pro beépítését a fürdőszobákba is, ahol eddig csak csempét lehetett használni. A padló nem tartalmaz PVC-t, valamint CO2-semleges termék is egyben, ez pedig kifejezetten fontos a környezetünk védelme érdekében.

A Krono Organic Binyl Pro 1538/K224 Wild West Oak vízálló laminált padló kiemelkedő hőstabilitása miatt akár még a télikertekben és a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkező szobákban is előnyös. A Wild West Oak kivitel gyakori árnyalat a laminált padlók és a bútoripar színei között, középszínű árnyalatával biztosan jó választás dizájn szempontjából is.

A Padlófutárnál egyéb kiegészítők is beszerezhetők és a termékhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható. Információkat találhat még Facebook oldalunkon is! Sőt a binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg szolgáltatásunkat!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest