Krono Binyl Pro 1538 Alamos Oak vízálló laminált padló

15094 Ft
négyzetméter ár: 6 799 Ft

 

A Krono Binyl Pro 1538 Alamos Oak vízálló laminált padló kiemelkedő hőstabilitással rendelkezik. Emiatt akár még a télikertekben és a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkező szobákban is előnyös választás. Az Alamos Oak kivitel gyakori árnyalat a laminált padlók és a bútoripar színei között, középszínű árnyalatával biztosan jó döntés dizájn szempontjából is.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,22 m2
Egységár: 6 799 Ft / m2
Csomag ára: 15 094 Ft / csomag
Cikkszám: BN-1538 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: BN-1538
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Binyl Pro 1538 Alamos Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,22 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 799 Ft / m2
Csomag ára: 15 094 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Binyl Pro 1538 Alamos Oak vízálló laminált padló a gyönyörű dizájn és a vízálló laminált padló tökéletes kombinációja.

30 év garancia lakossági felhasználásra (Garanciális feltételek mellett).
5 év garancia kereskedelmi felhasználásra (Garanciális feltételek mellett).

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
Osztály 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

Vastagság: 8 mm.
Panel szélesség és hosszúság: 192 x 1285 mm.

További információk

A Krono Binyl Pro 1538 Alamos Oak vízálló laminált padló a gyönyörű dizájn és a vízálló laminált padló tökéletes kombinációja. A Binyl Pro padlóburkolatok nem töltődnek fel statikusan a súrlódás miatt. Továbbá ez a fajta lamináltpadló antibakteriális, ezért ideális választás az allergiában szenvedők számára. Hasonlóan tökéletes konyhák, fürdők és előcsarnokok számára is. De nagy forgalmú terek és üzlethelyiségek sem fognak csalódni a termékben. Vízállóságának és csúszásmentességének köszönhetően a legkülönlegesebb otthoni és közületi felhasználás során is megállja a helyét.

A Binyl Pro különlegessége, hogy O.R.C.A technológiával kifejlesztett lamináltpadlók. Az O.R.C.A. technológiával létrehozott laminált padlóburkolat 90% százalékban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fát tartalmaznak. Az O.R.C.A egyesíti a természetes alapú padlók és a hagyományos vízálló padlóburkolatok legjobb tulajdonságait. A farostokat mechanikusan többszörösen feldolgozzák egy speciális gyártási eljárás során. Teszik mindezt azért, hogy különösen kis szálakat kapjanak. A gyártási folyamat része egy speciálisan kifejlesztett szerves-kémiai kötőanyag, ami a legfinomabb szálakat is körülveszi és elszigeteli a nedvességtől. Lehetővé téve a Binyl Pro beépítését a fürdőszobákba is, ahol eddig csak csempét lehetett használni. A padló nem tartalmaz PVC-t, valamint CO2-semleges termék is egyben, ez pedig kifejezetten fontos a környezetünk védelme érdekében.

A Krono Binyl Pro 1538 Alamos Oak vízálló laminált padló kiemelkedő hőstabilitása miatt akár még a télikertekben és a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkező szobákban is előnyös. Az Alamos Oak kivitel gyakori árnyalat a laminált padlók és a bútoripar színei között, középszínű árnyalatával biztosan jó választás dizájn szempontjából is.

A Padlófutárnál egyéb kiegészítők is beszerezhetők és a termékhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható. Információkat találhat még Facebook oldalunkon is! Sőt a binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg szolgáltatásunkat!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest