Krono Binyl PRO 1532 Bolero Oak vízálló laminált padló

15094 Ft
négyzetméter ár: 6 799 Ft

 

Ez a vízálló laminált padló környezetbarát technológiával készül Plusz előnyként sorolhatjuk fel, hogy a Krono Binyl PRO 1532 Bolero Oak vízálló laminált padló, gyártási folyamatainál is igyekeznek minimalizálni a megtermelt CO2-ot.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,22 m2
Egységár: 6 799 Ft / m2
Csomag ára: 15 094 Ft / csomag
Cikkszám: BN-1532 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: BN-1532
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Binyl Pro 1532 Bolero Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,22 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 799 Ft / m2
Csomag ára: 15 094 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Binyl PRO 1532 Bolero Oak vízálló laminált padló a laminált padlók 33-as osztályába és AC5 besorolásba tartozik.

A gyártó 30 év garanciát biztosít (a garancia feltételek mellett) otthoni használat, illetve 5 év garanciát kereskedelmi környezetben való felhasználás esetén.

A Krono Binyl PRO 1532 Bolero Oak vízálló laminált padló a laminált padlók 33-as osztályába és AC5 besorolásba tartozik. Eszerint kereskedelmi és otthoni használatra is egyaránt alkalmas. Magas ellenállóképessége miatt, erős igénybevétel és mindennapi használat esetén is jól helyt áll ez a binyl padló.

Egy úgynevezett 1 click 2 go technika segíti Önt a gyors és könnyed, mégis precíz telepítésben.
A termék 4 oldalt V-Fugás, azaz fózolt.
Vastagsága: 8 mm.
A normál panel szélessége 192 mm.

Ez a vízálló laminált padló környezetbarát technológiával készül. Plusz előnyként sorolhatjuk fel, hogy a Krono Binyl PRO 1532 Bolero Oak vízálló laminált padló, gyártási folyamatainál is igyekeznek minimalizálni a megtermelt CO2-ot.

További információk

Ha ezzel kapcsolatban további információkat, érdekességeket szeretne megtudni, akkor olvassa el blogbejegyzésünket, ahol a laminált padlók környezetvédelmi osztályozásáról írunk bővebben!

A dombornyomott felület és a finom tölgyfaminta, autentikus hatást kelthet, bármelyik irodában, konyhában vagy akár a fürdőszobánkban is (megfelelő lerakási technológia mellett). Így van, nem szükséges többet tartanunk, a padló beázásától, felpuhulásától. Ez a binyl padló több órás felületi vízvédelemmel rendelkezik, ezért nem kell nélkülöznünk ezentúl, például a fürdőszobánkból sem a famintás felületeket.

A Padlófutárnál a padló lerakásához szükséges sok más egyéb kiegészítő is beszerezhetők, továbbá a termékekhez passzoló dekorazonos szegélyléc is megvásárolható. Hasznos információkat talál Facebook oldalunkon is. A binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest