Krono Binyl Pro 1525 Quicksilver vízálló laminált padló

16642 Ft
négyzetméter ár: 7 299 Ft

 

A Krono Binyl Pro 1525 Quicksilver vízálló laminált padló 30 év garanciával rendelkezik otthoni környezetben való felhasználás esetén (garanciális feltételek mellett). Míg a termékhez 5 év garancia jár kereskedelmi környezetben való felhasználás esetén (garanciális feltételek mellett). Nem tartalmaz PVC-t és lágyítókat.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 327 mm x 635 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,28 m2
Egységár: 7 299 Ft / m2
Csomag ára: 16 642 Ft / csomag
Cikkszám: BN-1525 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: BN-1525
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Binyl Pro 1525 Quicksilver vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 327 mm x 635 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,28 m2
1 csomag súlya: 17,2 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 7 299 Ft / m2
Csomag ára: 16 642 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Binyl Pro 1525 Quicksilver vízálló laminált padló 30 év garanciával rendelkezik otthoni környezetben való felhasználás esetén (garanciális feltételek mellett). Míg a termékhez 5 év garancia jár kereskedelmi környezetben való felhasználás esetén (garanciális feltételek mellett).

30 év garancia lakossági felhasználásra, de csak a garanciális feltételek mellett.
5 év garancia kereskedelmi felhasználásra, de csak garanciális feltételek mellett).

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
Osztály 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

Vastagság: 8 mm.
Panel szélesség és hosszúság: 327 mm x 635 mm.

További információk

A Krono Binyl Pro 1525 Quicksilver vízálló laminált padló osztályozása 33-as, ami azt jelenti, hogy a terméket nagymértékű kereskedelmi használatra és lakossági környezetbe is tervezték. 8 mm-es vastagságú és a kopásállósági besorolása az AC5-ös szintet éri el. Az AC5-ös kopásállóság a közterületek és áruházak forgalmának is ellen tud állni.

A vízálló padlóburkolatok népszerűsége minden évben folyamatosan növekszik. A technológia, amivel elő tudták állítani ennek a Krono Binyl Pro 1525 Quicksilver vízálló laminált padlótípusnak a szerkezetét az az O.R.C.A. technológia.

A gyártó szerint, az ezzel a technológiával készült padlók kevesebb aggodalomra adnak okot, mint a normál padlók. Az O.R.C.A egyesíti a természetes alapanyagú padlók és a hagyományos vízálló padlóburkolatok legjobb tulajdonságait. Az O.R.C.A. lehetővé teszi, hogy az organikus anyagokat speciális technológiával folyadékállóvá alakítsák. A Binyl Pro padlóburkolat nem tartalmaz PVC-t és lágyítószereket. A jól ismert „Blue Angel” ökocímkével látták el. A Binyl Pro rendelkezik a legmagasabb beltéri levegőminőségi tanúsítvánnyal is: VOC A+.

Az egyéb kiegészítők is beszerezhetők nálunk ahhoz, hogy a laminált padlók lerakása egyszerű legyen. Illetve a termékekhez passzoló dekorazonos szegélyléc is megvásárolható. Hasznos információkat talál Facebook oldalunkon is, illetve a binyl padlók lerakását is vállaljuk. Nézze meg a lehetőségeket!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest