Krono Binyl Pro 1523 Mayan Oak vízálló laminált padló

15094 Ft
négyzetméter ár: 6 799 Ft

 

A Krono Binyl Pro 1523 Mayan Oak vízálló laminált padló CO2-semleges, környezetbarát és PVC-mentes. Az O.R.C.A. technológia keretén belül 100 napon keresztül tesztelték úgy, hogy a laminált padlókat minden nap 1 órán át érte víz. Tökéletesen ellenálltak a nedvességnek.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,22 m2
Egységár: 6 799 Ft / m2
Csomag ára: 15 094 Ft / csomag
Cikkszám: BN-1523 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: BN-1523
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Binyl Pro 1523 Mayan Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,22 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 799 Ft / m2
Csomag ára: 15 094 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Binyl Pro 1523 Mayan Oak vízálló laminált padló CO2-semleges és PVC-mentes. Ezeket a minőségi padlóburkolatokat 100 napon keresztül tesztelték úgy, hogy a laminált padlókat minden nap 1 órán át érte víz. Tökéletesen ellenálltak a nedvességnek.

30 év garancia lakossági felhasználásra, de csak a garanciális feltételek mellett.
5 év garancia kereskedelmi felhasználásra, de csak garanciális feltételek mellett).

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
Osztály 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

Vastagság: 8 mm.
Panel szélesség és hosszúság: 192 x 1285 mm.

További információk

A Krono Binyl Pro laminált padlók számos dekordizájnnal kaphatók, így minden ízléshez, minden életstílushoz és mindenekelőtt számos élettérhez kiváló padlóburkolatok, a nappalitól a hálószobán és a gyerekszobán át a saját fürdőszobáig, valamint konyháig és télikertig. A binyl padló kellemes megjelenésű teret alkot otthonunkban, de hogy sokáig szép is maradjon, ahhoz folyamatos karbantartás szükséges.

A Krono Original márka újdonsága, a vízállóság és a dizájn tökéletes kombinációja, azaz a binyl padló. Ezek a tartós Krono Binyl Pro lamináltpadló-kollekciók fa és csempe hatású dekorral is kaphatók. A Binyl Pro laminált panelekre 30 év garanciát vállal a gyártó lakossági használatra és 5 év garanciát kereskedelmi használatra.

A Krono Binyl Pro 1523 Mayan Oak vízálló laminált padló CO2-semleges és PVC-mentes. Ezeket a minőségi padlóburkolatokat 100 napon keresztül tesztelték úgy, hogy a laminált padlókat minden nap 1 órán át érte víz. Tökéletesen ellenálltak a nedvességnek. A Krono Binyl lamináltpadlók antibakteriális bevonattal, valamint mikrokarcolások elleni védelemmel is rendelkeznek. Mindemellett antisztatikus, UV-álló és állatbarát anyagból készülnek, az úgynevezett 1 click 2 go rendszerrel pedig pillanatok alatt lefektethetők. A Krono Binyl Pro laminált padló természetes fából és szerves-kémiai kötőanyagból áll.

A Padlófutárnál som más egyéb kiegészítő is beszerezhetők és a termékekhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható. Információkat talál Facebook oldalunkon is, és a binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest