Krono Original Atlantic K392 Atomic Oak nedvességálló laminált padló

12430 Ft
négyzetméter ár: 5 500 Ft

A Krono Original Atlantic K392 Atomic Oak nedvességálló laminált padló fokozott védelmet nyújt a nedvességgel szemben, így kiváló választás lehet akár fürdőszobákba, konyhákba vagy más párás, vizes helyiségbe. A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT-K392 (S)PP
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

20 év garancia van a termékre, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztály 32, ami azt jelenti, hogy kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Atlantic K392 Atomic Oak nedvességálló laminált padló a fa valódi megjelenését és érzetét biztosítja. Autentikus, dombornyomott felületével a régi és az új stílusok csodálatos ötvözete, a hagyomány és a modernitás keveréke. Bátran ajánljuk azoknak, akik a klasszikus stílust kedvelik, de valami modernre vágynak.

A Krono Original Atlantic K392 Atomic Oak nedvességálló laminált padló fokozott védelmet nyújt a nedvességgel szemben, így kiváló választás lehet akár fürdőszobákba, konyhákba vagy más párás, vizes helyiségbe.

Ez a termék lakossági szinten a 23-as osztályba sorolandó (kereskedelmi terekben 32-es osztályba), ami azt jelenti, hogy nagyobb igénybevétel esetén sem csak otthoni környezetbe való alkalmazás esetén lehet jó választás. Ezen kívül ezt a 8 mm vastag laminált padlót AC4 kopásállóság jellemzi, amire a gyártó 20 év garanciát biztosít, a garanciális feltételek betartása mellett.

Az imént felsorolt pozitív tulajdonságai mellett, a Krono Original Atlantic K392 Atomic Oak nedvességálló laminált padló, számos egyéb téren is remekel, kitűnve ezzel piaci versenytársai közül. A Krono Original Atlantic K392 Atomic Oak nedvességálló laminált padló erős ellenállást mutat a természetes tűző fénnyel szemben, valamint ütésekkel és karcolásokkal szembeni ellenálló képességgel bír, ennek köszönhetően az Atlantic Krono Original laminált padlókra is igaz, hogy a legigényesebb minőségi és tervezési követelményeket is kielégítik.

A gyártási ciklusban 90%-ban felhasznált természetes alapanyag és az antibakteriális A.B.C. bevonat hozzájárul az otthoni környezet minél egészségesebb és tisztább megőrzéséhez, gátolja a por megjelenését és a baktériumok szaporodását, ezáltal tökéletes választás lehet kisgyerekek és kiskedvencek mellé.

Lerakása az ismert klikkes rendszerrel rövid idő alatt megoldható, különösebb szakértelem nélkül (de követve az előírásokat) is. Ha mégis szakértő kezekre vágyik bátran forduljon kollégáinkhoz! Ha további lakberendezési ötletek után érdeklődne, látogasson el Facebook oldalunkra is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest