Krono Original Atlantic 4375 Pearl Grey Oxide kőhatású laminált padló

13449 Ft
négyzetméter ár: 5 797 Ft

 

A Krono Original Atlantic 4375 Pearl Grey Oxide kőhatású laminált padló, úgynevezett aquastop technológiával készült laminált padló. V-fugával rendelkező (fózolt), látványra pedig klasszikus kőhatású padló, amely akár padlófűtéshez is alkalmas.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 638 mm x 330 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,32 m2
Egységár: 5 797 Ft / m2
Csomag ára: 13 449 Ft / csomag

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8AT-4375 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Original Atlantic 4375 Pearl Grey Oxide kőhatású laminált padló (AS)
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 638 mm x 330 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.32 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Garancia: 20 év
Fózolt: igen
Származási hely: Németország
Egységár: 5 797 Ft / m2
Csomag ára: 13 449 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.06 m2K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic 4375 Pearl Grey Oxide kőhatású laminált padló egy olyan padló, amire 20 év gyártói garancia vonatkozik a helyes garanciális feltételek betartása mellett.

VOC A+ minősítése pedig tudatja, hogy előnyös vásárlás kisgyermekes családok számára is. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ tanúsítvány (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. Ebben a besorolásban az A+ osztály azt jelenti, hogy ez a laminált padló nagyon alacsony kibocsátással rendelkezik és nagymértékben környezetbarát, gyerekbarát.

A Krono Original Atlantic kollekció a hidegburkolatok modern alternatívája, mert ezek a valódi kőhatású laminált padlók minden otthonba elvihetik csempehatás és a járólap látványát. Érzetben azonban sokkal melegebb hatást biztosítanak, mint a kő. A Krono Original Atlantic 4375 Pearl Grey Oxide kőhatású laminált padló, úgynevezett aquastop technológiával készült laminált padló. V-fugával rendelkező (fózolt), látványra pedig klasszikus kőhatású padló, amely akár padlófűtéshez is alkalmas. A 23-as (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú besorolás AC4 kopásállósággal párosul, így 8 mm-es vastagságával a forgalmasabb terhelésű otthonokban és a kevésbé forgalmas kereskedelmi helyiségekben is kiválóan megállja a helyét.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Atlantic padlók a fentieken kívül még számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, melyekkel kiemelkednek piaci versenytársaik közül. Az egyik ilyen az A.B.C. antibakteriális felület, ami azt jelenti, hogy ennek a bevonatnak köszönhetően csökken a baktériumok szaporodása, ezzel is hozzájárulva otthona és családja egészségéhez. A Krono Original Atlantic 4375 Pearl Grey Oxide kőhatású laminált padlót VOC A+ minősítés is jellemzi. Azaz a legmagasabb beltéri levegőminőséget nyújtja a termék, mert a volatile organic compounds (VOC) A+ szerint az illékony szerves vegyületek nagyon alacsony mértékben vannak jelen a termékben.

A Krono Original Atlantic kollekció padlóinak további előnye a magas kopásállóság és a kivételes tartósság.

A laminált padlók beépítés módja a 1 click 2 go Pure + csatlakozási rendszer technológiáján alapul, ami minden bizonnyal megkönnyítheti az Atlantic padlóburkolatok lefektetését az Ön otthonában is.

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette az aquastop-pal rendelkező Krono Original Impressions 4375 Pearl Grey Oxide kőhatású laminált padló, nézzen szét a vízálló termékeink között is!

Osztálya 23, aminek jelentése, hogy lakóterületek intenzív használatra ajánlott.
Osztálya 32, aminek jelentése, hogy kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest